Výsledky 11. ročníku

Milé tvůrkyně, milí tvůrci, přátelé Face2Artu! Děkujeme Vám za vydařený 11. ročník virtuální galerie. Letos jste nám naposílali téměř 180 děl a 11. ročník se tak umístil na pomyslné 5. příčce. Děkujeme i za hojnou účast a příjemnou atmosféru na sobotním Slavnostním vyhlášení a na prvním OPEN MICu v Týnské literární kavárně.  Děkujeme našim skvělým patronům a letošním porotcům v kategorii Báseň za milou spolupráci a podporu, vážíme si toho! Děkujeme vedení Hudební mládeže, předsedovi Pavlu Smrkovskému a general secretary Martině Náhlíkové, za spoluorganizaci projektu. Děkujeme návštěvníkům webové stránky, kteří hlasovali v Divácké soutěži a pomohli tvůrcům získat Cenu publika. Zkrátka náš dík patří všem, kteří vytvářejí Face2Art, ať už z pozice organizační, tak tvůrčí. Níže najdete vyhodnocení. Všem oceněným gratulujeme!! Těm, kteří se nemohli na vyhlášení dostavit, zašleme cenu poštou. Brzy se s vámi spojíme. Na viděnou v příštím ročníku! Veronika a Anežka P.S. Fotky z vyhlášení a z OPEN MICu budeme postupně přidávat na naši facebookovou stránku. Už teď si můžete prohlédnout první momentky.

projít na článek

Výsledky přijímacího řízení na doplnění tříd víceletého gymnázia

Zde jsou k dispozici výsledky přijímacího řízení na doplnění třetího ročníku šestiletého gymnázia a pátého ročníku osmiletého gymnázia. Rozhodnutí o přijetí ke studiu nebudou zasílána poštou. Rozhodnutí o nepřijetí ke studiu lze vyzvednout do čtvrtka 8. 6

projít na článek

Kompletní výsledky 45.ročníku BĚHU KOLEM DOMÁCÍHO VRCHU

45.ročník BKDV se uskutečnil 2.11.2021  v dopoledních hodinách v Městských sadech v Kraslicích.

projít na článek

Kompletní výsledky 44.ročníku BĚHU KOLEM DOMÁCÍHO VRCHU

  44.ročník BKDV proběhl dne 3.10.2020  v dopoledních hodinách již tradičně v  Městských sadech v Kraslicích za pěkného počasí a zúčastnilo se 86. závodníků.   

projít na článek

Výsledky voleb 2022

Ve dnech 22.5.2022 až 3.6.2022 proběhly online volby do výboru a revizní komise ČSML a zde se můžete podívat na jejich výsledky: Vysledky-voleb-do-organu-CSML-2022StáhnoutThe post Výsledky voleb 2022 first appeared on Česká společnost pro míšní léze.

projít na článek

BSB 2023

Britský šampionát BSB patří k nejprestižnějším na světě a o jeho náročnosti není třeba pochybovat. Špičkoví jezdci, specifické tratě a velmi proměnlivé počasí dělá z těchto závodů něco extra. Značka RST patří v BSB k nejoblíbenějším a s tím jsou spojeny i

projít na článek