Výsledky logické olympiády

Kategorie A (3.-5. ročník ZŠ) Celkem se v kategorii  Kategorie A (3.-5. ročník ZŠ)  do soutěže zapojilo  11616  řešitelů, z toho ve Vašem kraji  629 .  V následující sestavě jsou výsledky zobrazeny pouze u žáků, kteří byli mezi 75% nejlepších řešitelů základního kola. 

projít na článek

Úspěchy v Logické olympiádě

Žáci 4. a 5. tříd se zúčastnili Logické olympiády, kterou pořádá Mensa ČR. Vítězové naší školy jsou: Radovan Zvěřina z 5. A, Tobiáš Tojnar z 4. A a Adéla Kadaníková z 5. B Všem moc gratulujeme.

projít na článek

Logická olympiáda

Jako každý rok se žáci 4. a 5. ročníku zúčastnili logické olympiády. A jak to dopadlo? 1. místo Filip K. (4. A) 2. místo Vojta Š. (5. A) 3. místo Anička L. (5. A) Děkujeme za reprezentaci školy!

projít na článek

ÚSPĚCH V OKRESNÍM KOLE MATEMATICKÉ OLYMPIÁDY KATEGORIE Z5

Dne 24. 1. 2024 proběhlo na Gymnáziu Olgy Havlové okresní kolo matematické olympiády. Do tohoto kola postupují úspěšní řešitelé domácího kola. Z naší školy postoupilo 9 soutěžících z pátého ročníku.

projít na článek

OKRESNÍ KOLO CHEMICKÉ OLYMPIÁDY

Dne 1. 3. 2024 proběhlo na Střední průmyslové škole chemické v Ostravě Zábřehu okresní kolo Chemické olympiády kategorie D. Soutěž má dvě částí. Nejprve žáci vyplní test zaměřený na teoretické znalosti a poté předvedou své praktické dovednosti v chemické

projít na článek

Krajské kolo Zeměpisné  olympiády – naši žáci opět úspěšní

Krajské kolo Zeměpisné olympiády se již tradičně uskutečnilo ve SVČ Ostrčilova ul., Ostrava.Naši školu reprezentovali žáci, kteří postoupili z 1. a 2. místa okresního kola.Zástupcem v kategorii A byl Jakub Bajger z PA, v kategorii D- Ondřej Horák z OKTA.O

projít na článek