Výsledky přijímacích zkoušek nanečisto

Přinášíme vám výsledky přijímacích zkoušek „nanečisto“, kterých se tentokrát zúčastnilo 70 žáků.

projít na článek

Výsledky 8. kolo přijímacích zkoušek

ZDE ==> Výsledková listina přijímacích zkoušek 8. kolo přijímacího řízení <== ZDE The post Výsledky 8. kolo přijímacích zkoušek appeared first on Veřejnosprávní akademie a střední škola, s.r.o..

projít na článek

Výsledky 7. kolo přijímacích zkoušek

ZDE ==> Výsledková listina přijímacích zkoušek 7. kolo přijímacího řízení <== ZDE The post Výsledky 7. kolo přijímacích zkoušek appeared first on Veřejnosprávní akademie a střední škola, s.r.o..

projít na článek

Přijímačky nanečisto

Nabízíme žákům možnost zúčastnit se přijímacích zkoušek nanečisto v sobotu dne 17. 2. 2024. Více informací v přiloženém dokumentu. Přihlášení možné zde.

projít na článek

Přijímací zkoušky NANEČISTO

V úterý 30. ledna 2024 a v úterý 6. února 2024 se budou konat jednotné přijímací zkoušky NANEČISTO. Zájemci si mají možnost v každém termínu vyzkoušet testy z českého jazyka a literatury a z matematiky v obsahu a průběhu, který je bude čekat za několik tý

projít na článek

Výsledky přijímacích zkoušek – a co dál?

Milí uchazeči, vážení rodiče, chtěla bych Vám velmi poděkovat za to, že jste si vybrali právě naše gymnázium. Připravili jsme pro Vás krátký text, v němž představujeme různé scénáře, které mohou po přijímacích zkouškách nastat.

projít na článek