Výsledky školního kola dějepisné olympiády

Zajímá Vás, jak dopadlo školní kolo dějepisné olympiády a kdo má u nás na gymnáziu historii v malíčku? Tak mrkněte na výsledkovou listinu.

projít na článek

Krajské kolo dějepisné olympiády

Naše gymnázium už má (skoro) tradiční zastoupení v krajském kole dějepisné olympiády. Letos to museli naši borci zvládnout online. A poradili si s tím úspěšně.

projít na článek

Okresní kolo dějepisné olympiády

Jako každý rok i letos se naši studenti zúčastnili dějepisné olympiády. Letošní účast byla komplikovanější kvůli epidemiologické situaci, takže jak školní, tak i okresní kolo psali studenti on-line z domova. Dosáhli v něm ovšem skvělých úspěchů.

projít na článek

VÝSLEDKY ŠKOLNÍCH KOL NÁRODNÍ SOUTĚŽE ZUŠ

Výsledky školního kola soutěže ve hře na klavír zde Výsledky školního kola soutěže ve hře na kytaru sólo zde Výsledky školního kola soutěže ve hře na kytaru komorní hra zde Školní kolo soutěže ve hře na smyčcové nástroje se bude konat v pondělí 26. února

projít na článek

Úspěch v dějepisné olympiádě

V úterý 16. ledna 2018 se naši studenti zúčastnili okresního kola olympiády z dějepisu v Jindřichově Hradci (letos na téma „To byla první republika aneb Československo v letech 1918–1938“).

projít na článek

Okresní kolo Zeměpisné olympiády

Ve středu 27. února se konalo okresní kolo zeměpisné olympiády. Čtveřice vítězů jednotlivých kategorií ze školního kola v doprovodu p. uč. Chňoupkové vyrazila do Jindřichova Hradce.

projít na článek