Výsledky soutěže

Na přelomu včerej ho a dne n ho dne skončila na e novoročn soutěž. Do soutěže se s spěchem přihl sily 4 recepty. V sledky: 1. Strozapretti s pancettou, rukolou a parmaz nem od uživatele Rosťa s počtem 56 bodů - vyhr v tak 1. cenu 2. Bezlepkov ořechov n kyp s ovocem od uživatelky Věry Studeničov s počtem 53 bodů - vyhr v tak 2. cenu 3. Cukrov lineck bezlepkov od uživatelky Miroslavy Kube ov s počtem 46 bodů - vyhr v tak 3. cenu 4. Mrkvov tečky od uživatelky Soni abatov s počtem 15 bodů V herce budeme kontaktovat na email, kter vyplnili při registraci. A ti co nevyhr li, se můžou tě it na dal soutěž zde na webu: Děkujeme za př zeň BEZLEPKOVA-KUCHARKA.CZ team.

projít na článek

Výherci vánoční soutěže Terno

Každý, kdo nakoupil v období od 27.10. do 24.12.2021 v supermarketech Terno nad 1000 Kč, se mohl zúčastnit Vánoční soutěže o osobní automobil Škoda Fabia NEW Ambition a 13 poukazů na nákup v Ternu v hodnotě 10 000 Kč. Všem výhercům srdečně gratulujeme!

projít na článek

Klima školy dotazník od rodičů VÝSLEDKY

Milí čtenáři, publikujeme Vám výsledky dotazníkového šetření Klima školy z pohledu rodiče. Záleží nám na vytváření dobrých vztahů a kvalitního vzdělání, a proto budeme rádi, když se seznámíte s výsledky našeho dotazníkového šetření, které se uskutečnilo n

projít na článek

Výherci soutěže VYHRAJTE VÝROBKY KLASIK.

Každý, kdo se zapojil se do facebookové soutěže od 9.1. do 16.1.2022 mohl vyhrát VÝROBKY KLASIK. Srdečně gratulujeme všem výhercům a ostatním děkujeme za účast v soutěži!!!

projít na článek

Výherci letní soutěže Rozjeď to s Ternem!

Letní soutěž Rozjeď to s Ternem!, která se uskutečnila v období od 15.6. do 15.8. 2022, má své výherce. Děkujeme všem účastníkům soutěže a výhercům horských elektrokol Hill a dárkových poukazů v hodnotě 5000 Kč a 2500 Kč na nákup v Ternu srdečně gratuluje

projít na článek

Rozhovor s Vítězem naší soutěže je online! 

Truckeři a Truckerky je to tady, kdo si nestihl koupit naše dvojčíslo, může si přečíst rozhovor zde. [See image gallery at www.truckmagazin.cz]The post Rozhovor s Vítězem naší soutěže je online!  first appeared on Truck Magazín.

projít na článek