VÝSLEDKY TESTU: Kopie vs. Original Garrett

Na trhu se objevuje stále větší množství dílů, které se tváří jako originální produkt, avšak svou kvalitou bývají velmi rozdílné. Velkým lákadlem pro koupi těchto levných turbodmychadel bývá právě jejich výhodná cena. Pod vlivem marketingových popisků slibujících stejnou úroveň kvality, jakou garantují OE díly, bývá lehké uvěřit, že s takovýmto turbem nemůžete sáhnout vedle. Ostrý provoz pak dříve nebo později může odhalit problémy, které na první pohled nemusí být vidět. A v takovou chvíli je zaděláno na pořádný problém, který se může nehezky prodražit. Ačkoli jistě existují i kvalitní náhrady originálních turbodmychadel, nelze je přesto srovnávat s produkty od prověřených značek. Výrobci OE dílů (provovýroba) jako jsou Garrett, BorgWarner, Holset, IHI, Mitsubishi, ČZ a další, jsou prověřeny samotnými automobilkami, se kterými dlouhá léta spolupracují. Jen taková turbodmychadla mohou zajistit stejné vlastnosti motoru, jaké automobilky vytvořily. Nezávislá laboratoř provedla testování ve třech dalších kategoriích: EMISE CO2 EMISE NOx TOČIVÝ MOMENT Testovány byly motory s 4 turbodmychadly Originál Garrett, Výrobce 1 (německá značka, vyrobeno v Číně), Výrobce 2 (španělská značka, vyrobeno ve Španělsku), Výrobce 3 (čínská značka, vyrobeno v Číně) Jak prokázaly testy, neoriginální kopie turbodmychadel mohou vykazovat výrazné rozdíly oproti originálním výrobkům. Právě takováto fakta, která nelze před samotnou instalací turbodmychadla odhalit, mohou ztížit rozhodování o koupi. Mějte proto na paměti, že s neověřenými kopiemi riskujete nejen kratší životnost dílu, ale také další problémy s chodem Vašeho motoru. odkaz na výsledky  testu:   https://www.garrettmotion.com/wp-content/uploads/2018/05/Millbrook-Apr.2019.pdf Článek VÝSLEDKY TESTU: Kopie vs. Original Garrett se nejdříve objevil na SPECIAL TURBO.

projít na článek

Výsledky vstupního testu a rozdělení do tříd pro školní rok 2018/2019

Jazykové gymnázium Pavla Tigrida zveřejnilo výsledky vstupního testu z jazyka anglického a rozdělení do tříd budoucích prvních ročníků.

projít na článek

Výsledky vstupního testu a předběžné rozdělení do tříd pro školní rok 2017/2018

Zveřejňujeme výsledky vstupního testu z anglického jazyka – rozdělení přijatých žáků do tříd a skupin.

projít na článek

Nové originální turbodmychadla pro Škoda Octavia I v akci!!!

Nové turbo originál Garrett 751851-5004 za cenu 9890 + DPH, sada těsnění ZDARMA! Pro motory: Octavie II. 77 kw/BXE, BKC, BJB. Příspěvek Nové originální turbodmychadla pro Škoda Octavia I v akci!!! pochází z TurboCar

projít na článek

Výsledky vstupního testu a rozdělení do tříd 1.A a 1.B pro školní rok 2019/2020

Jazykové gymnázium Pavla Tigrida zveřejnilo výsledky vstupního testu z jazyka anglického a rozdělení do tříd 1.A a 1.B pro školní rok 2019/2020.

projít na článek

Řešení přijímacího testu z matematiky pro osmileté obory 2023 1. termín

Podívejte se na orientační výsledky a detailní postupy příkladů z matematického testu k přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia. Řešení přijímacího testu z matematiky 2023 pro osmileté obory 1. termín vám poslouží k přípravě na přijímací zkoušky z matem

projít na článek