Vysokoindukční magnetoterapie EmFieldPRO na pobočce Právnická fakulta

Vážení pacienti, ve spolupráci s firmou Zimmer MedizinSysteme, renomovaným výrobcem přístrojů pro fyzikální terapii v rehabilitaci, jsme se rozhodli rozšířit naše vybavení o novou technologii. Jedná se o EmFieldPRO, přístroj pro vysokoenergetickou indukční terapii. EmFieldPro vyrábí elektromagnetické pole o síle 3 Tesla, což je 600 x silnější než normální tyčový magnet. Toto magnetické pole stimuluje nervové buňky, svaly, cévy a proto aplikace této energie vede k fyziologickým změnám a/nebo stimulaci s cílenými terapeutickým efekty. Výzkum elektromagnetického pole v terapii ukazuje na využití v terapii bolesti: snižuje bolestivost a aktivuje systém antikoaguace stimuluje opioidpeptidy, aktivuje mastocyty zvyšuje el. kapacitu svalových vláken Přístroj je vybaven statickým a mobilním aplikátorem, nabízí předprogramované terapeutické postupy,nastavení vlastních programů a jejich ukládání do paměti. To vše umožňuje uživateli dosahovat optimálních výsledků. Indikace: stimulace svalové tkáně nervová regenerace všeobecně terapie bolesti podpora léčby fraktur zlepšení prokrvení močová inkontinence Cíle terapie: tišení bolesti odstraňují příčiny bolesti vliv na svalový tonus aktivace regeneračních procesů zlepšení prokrvení Ceník Ošetření není hrazeno ze zdravotního pojištění. Standartní cena je 600 Kč za jednu aplikaci v délce 20 min. Doporučený počet aplikací je přibližně 5 10x podle obtíží. Pro objednání neváhejte kontaktovat naši klientskou linku 724 238 138. The post Vysokoindukční magnetoterapie EmFieldPRO na pobočce Právnická fakulta appeared first on Rehaland.cz.

projít na článek

Přednáška Závazkové a spotřebitelské právo

Ve dnech 26. a 27. ledna se v prostorách Jazykového gymnázia Pavla Tigrida uskutečnila přednáška pro studenty třetích ročníků týkající závazkového a spotřebitelského práva. Systém přednášek připravila Právnická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s n

projít na článek

Právnická fakulta Praha, Brno, Plzeň, Olomouc přípravné kurzy

Právnická fakulta Praha, Brno, Olomouc, Plzeň: V současné době lze studovat nejžádanější studijní program Právo a právní věda obor Právo na čtyřech vysokých školách v České republice. Patří mezi ně: •    Právnická fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( UK )

projít na článek

Filozofická fakulta

Příští týden již budou v oběhu první letáčky s pozvánkou na Seznamovák UP 2014, a to pro budoucí studenty filozofické fakulty! Buďte ve střehu! ;)

projít na článek

Přijímací zkoušky na psychologii

Psychologie studium přijímací zkoušky Praha Brno Olomouc Studium oboru psychologie nabízí Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze (UK Praha). Přijímací zkoušky na studium psychologie má Karlova univerzita v Praze v podobě dvoukolové přijímací

projít na článek

Bodujeme i mezi vysokoškoláky

Na Studentské vědecké konferenci ve francouzštině, kterou pořádala poslední březnový den Filozofická fakulta Ostravské univerzity, nás letos reprezentovala Eva Réznerová, studentka 5. E.

projít na článek