Vysokozdvižná plošina dárky pro muže

Autoplošina Tatra, hračka či dárek Vysokozdvižný pohyblivý stavební stroj Skvělý dárek nejen pro malé, na dárkovém podstavici hlavně pro pracovníky z oboru. Masivní 100% dřevěný model montážní vysokozdvižné auto plošiny Tatra. 210 x 70 x 140 mm na dřevěném podstavci s možností vypálení loga, textu atd.

projít na článek

Vysokozdvižné plošinové vozidlo, dárek

Vysokozdvičné plošinové vozidlo Dárky pro skladníky ještěrka Délka hračky 21 cm Plošinu lze sejmout z podstavy, je na dřevěném trnu. Plošina je otočná, pojízdná, zvedací. Ideální dárek pro muže řidiče autoplošinových vozidel.

projít na článek

Dřevěné hračky (malá plošina + malý dvouplošník)

Dřevěné hračky nákladní auto plošina Hračka ze dřeva letadlo Pojízdná nákladní plošina s v ramenem otočným ve všech směrech a malý historický dvouplošník s otočnou vrtulkou a koly můžou být krásným dárkem pro vašeho kluka. A navíc v překrásném panorama

projít na článek

Dřevěná zvedací plošina, dřevěné hračky

Otočná dřevěná zvedací plošina dřevěná hračka dopravní prostředky Velmi zajímavá hračka. Bude se určitě odlišovat od všech ostatních hračke. Je to šikovně vymyšlené zařízení pro kluky.

projít na článek

11 tipů na vánoční dárky pro muže

Blíží se ta nejkrásnější a nejoblíbenější doba roku – Vánoce. Avšak ty přináší spoustu starostí s výběrem dárků pro své blízké. Hledáte ten správný elegantní dárek pro muže? Může to být oříšek, vždyť přece všechno má nebo se mu to nebude líbit… Zde najdet

projít na článek

Nákladní vozidlo - plošina - dřevěné hračky

Velká plošina - dřevěné nákladní vozidlo plošinová hračka, dárek pro děti Ohromující výška plošiny, pevná a robustní konstrukce. Výborná hračka pro dítě. Zdravá, krásná, pevná a ideální s osobním věnováním.

projít na článek