VYŠŠÍ DAŇ Z NEMOVITOSTÍ? Vyřeší 10x vyšší daně něco?

V dnešním nemovitostním videu jsme se podívali na kontroverzní návrh o desetinásobném zvýšení daně z nemovitosti pro majitele dlouhodobě neobývaných bytů. Podle odborníka by to mohlo pomoci zvýšit dostupnost bydlení v Česku a motivovat majitele k nabídnutí svých prázdných nemovitostí k pronájmu, ale je tomu opravdu tak? Podíval jsem se na to finančně a zhodnotil, jaká je šance, že to někoho může motivovat. Zvláště když se na to podíváme i z toho pohledu, že se často jedná o nemovitosti, které potřebují nějakou rekonstrukci a dlouhodobou údržbu však se podívejte na celé video. Odebírej můj Youtube kanál! Obsah: 0:00 Vyšší daň z nemovitostí0:42 Poslední pokusy o získání peněz do státního rozpočtu2:01 Výška daně z nemovitosti2:14 Vyřeší vyšší daň nabídku nájmů nemovitostí2:58 Neobydlené byty a domy v ČR3:42 Aktuální daň z nemovitosti v ČR a desetinásobek5:17 Kolik peněz neobydlený byt ztrácí dnes a při zvýšení daně6:37 Může zvýšení daně zvýšit počet pronájmů?8:11 Obce a města nevyužívají celý rozsah a limit daně z nemovitostí9:06 Můj pohled na zvýšení daně z nemovitosti9:46 Daně v zahraničí a zdanění neobývaných nemovitostí a bytů10:25 Změna odvodu daně z nemovitosti od obcí ke státu10:46 Můj pohled na zdanění neobývaných nemovitostí Bonusy zdarma: Mintos (P2P půjčky) 1 % k investicím Bondster (P2P/B půjčky) 1 % k investicím EstateGuru (P2P/B hypotéky) 0.5 % k investicím Interactive Brokers(Broker pro investice do akcií) Až $ 1000 v akciích IBKR zdarma Portu.cz (automatizované Investice do akcií a dluhopisů) 3 měsíce zdarma Revolut Platební karta zdarma Curve 5 Liber k registraci Další bonusy Hledáte způsob jak mě podpořit? Můžete sdílet moje videa a celkově myšlenku toho, že vše je možné Kdo jsem? https://www.pazderaboris.cz/o-mne/ Co dělám a nabízím? https://www.pazderaboris.cz/co-delam-a-nabizim/ Jaké vybavení používám? https://www.pazderaboris.cz/co-pouzivam/ Kde mě sledovat? TWITCH: https://www.twitch.com/PazderaBoris/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/PazderaBoris/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/PazderaBoris/ TWITTER: https://twitter.com/PazderaBoris LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/PazderaBoris/ Kontakt: [email protected] The post VYŠŠÍ DAŇ Z NEMOVITOSTÍ? Vyřeší 10x vyšší daně něco? appeared first on Boris Pazdera.

projít na článek

Recenze smartphonu Poco F6: výkonný levnější bráška v plastu

Poco F6 je jeden z nejnovějších přírůstků do portfolia Xiaomi. Snaží se přinést do vyšší střední třídy vysoký výkon a povedený displej v lehkém těle. Bohužel trnem v patě je tu vyšší cena a plast na zádech.

projít na článek

Vyšší kapacita za nižší cenu. Předobjednávky Samsung Galaxy S23 odstartoval

Společnost Samsung odhalila smartphony řady Galaxy S23. Nové vlajkové lodi přitom rovnou vstupují do předobjednávek, díky kterým můžete získat vyšší kapacitu za nižší. Tím ale nabídka bonusů rozhodně nekončí!

projít na článek

Chcete komfortně bydlet v Praze a zároveň chytře investovat?

Láká vás bydlení v hlavním městě? Přemýšlíte o stěhování do Prahy nebo už v Praze bydlíte, ale chtěli byste si najít nové bydlení, které vám bude více vyhovovat? Ať už máte důvod jakýkoliv, právě nyní je pro nákup nemovitosti v hlavním městě ideální doba.

projít na článek

Sarkom u zvířat

Sarkom je nádor měkkých tkání (svalů a podkoží) a kostí, vyznačující se sice nízkou mírou metastazování, ovšem o to vyšší lokální agresivitou a velmi intenzivním růstem. I po radikální chirurgické léčbě se často vrací a navzdory pokrokům v medicíně je stř

projít na článek

Eccevita: E-shop na Shoptetu, který boxuje ve vyšší váhové kategorii!

E-shop na Shoptetu je krabicové řešení, Shoptet šablony jsou obyčejné a nudné, Na Shoptetu to nejde, Shoptet je fajn jen pro malé e-shopy A mohl bych pokračovat. Ačkoli je Shoptet oblíbenou platformou mezi menšími e-shopy, střední a větší nad ním občas oh

projít na článek