Výstava Dvojité vidění v pražském klubu Kaštan

V pražském klubu  Kaštan  můžete až do konce října shlédnout výstavu  Dvojité vidění , která nese podtitul  Fotografie Vaška Müllera na motivy písní Petra Linharta . Vaška Müllera - krom jeho fotografické tvorby - můžete znát také jako ředitele skvělého festivalu  Hradecký slunovrat . Textové inspirace pocházejí především z repertoáru Majerovek.  

projít na článek

Ve čtvrtek 4.10. v pražském Kaštanu

První koncert podzimní sezóny je tady, těšíme se na Vás ve čtvrtek 4.10. v pražském klubu Kaštan ! Koncert začíná jako obvykle ve 20:00 , do Kaštanu se dostanete tramvají 22 nebo 25, zastávka U Kaštanu . Majerovky budou v plné sestavě, tedy i s Alicí Hol

projít na článek

Majerovky 3.dubna na Kaštanu & koncertní DVD

Pozvánka na koncert v pátek 3. dubna v pražském klubu Kaštan, který patrně budete mít možnost za čas znovu spatřit na DVD, a to díky nakladatelství Carpe Diem.

projít na článek

Natáčeli jsme koncert pro DVD

V pátek 3.4. jsme v pražském klubu Kaštan natáčeli materiál pro naše koncertní DVD, které připravují v koprodukci nakladatelství Carpe diem a Indies MG. Fotogalerii z koncertu najdete zde .

projít na článek

Ve středu 20.10. v Praze v klubu Kaštan

Nenechte si ujít j ediný podzimní pražský koncert Majerovek v původní sestavě  se zpěvačkou  Andreou Landovskou. Proběhne ve středu  20.10.  v klubu  Kaštan , který najdete na adrese Bělohorská 150. Dopravit se lze tramvají 22 či 25 do zastávky U Kaštanu

projít na článek

Reportáž a fotogalerie z koncertu na Kaštanu

Reportáž a fotogalerii na serveru Má hudba z koncertu Majerovek v pražském Kaštanu ve čtvrtek 4. října - vše z dílny Martina Myslivce - si můžete prohlédnout na odkazu http://www.mahudba.cz/reportaze/180-majerovky-v-klubu-kastan/ . Děkujeme, Martine!

projít na článek