výstava obrazů Květy Burešové a Zuzany Muzikant Jeřábkové

Srdečně vás zveme na novou výstavu obrazů s názvem CO MÁME RÁDY. Jedná se o společnou výstavu obrazů Květy Burešové a Zuzany Muzikant Jeřábkové z Mladé Boleslavi. Výstavu můžete navštívit do 31.května v Galerii Granát v Turnově. KVĚTUŠE BUREŠOVÁ olejomalba Absolvovala mladoboleslavskou SPŠ strojní. Malování je pro mě důležitou součástí života, dodává mě radost z tvorby, chuť poznávat nové techniky, možnost nových kontaktů a přátel, jednoduše řečeno naplno žít. ZUZANA MUZIKANT JEŘÁBKOVÁ akvarely Vystudovala obor aranžér. Často ani nemám představu, jak bude obraz vypadat. Je to směs nápadu, momentální nálady a pocitů, které ve mně vznikající obraz vyvolává. Nejvíce mě těší, když mám z obrazu radost já, ale i okolí a nakonec i jeho majitel. Obě jsou členkami mladoboleslavského sdružení umělců VLNA a Sdružení výtvarníků ČR. Otevírací doba v Galerii Granát, nám. Českého ráje 4, Turnov: pondělí 10 - 12,30 / 13 – 17 úterý až pátek 9 - 12,30 / 13 – 17 Přejeme krásný zážitek The post výstava obrazů Květy Burešové a Zuzany Muzikant Jeřábkové appeared first on Granát Turnov.

projít na článek

Zuzana Red Lukos Hey Návštěva půlnočního květinářství – vernisáž výstavy obrazů

Srdečně vás zveme do Pasáže českého designu v úterý 27. 6. 2023 v 18:30 na vernisáž společné výstavy obrazů Lukose Heye a Zuzany Red s názvem Návštěva půlnočního květinářství. Lukos Hey, profesionální australský malíř a všestranný umělec, spojil s

projít na článek

Výstava obrazů Kruhy na vodě se simultánním přepisem výkladu

Spolek Orbi Pontes zve v rámci festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením 26.9. na výstavu obrazů Kruhy na vodě. Zájemcům zapůjčí tablety, na kterých bude možné sledovat přepis řeči průvodce. Výstava obrazů Kruhy na vodě Kdy: 26. 9. 2022, 11:

projít na článek

Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv

Vstupenky koupíte přes tento odkaz Příspěvek Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek

Zuzana Red Lukos Hey – SLASTNÉ PASTI 2023 – komentovaná prohlídka a dernisáž výstavy obrazů

Srdečně vás zveme na výstavu SLASTNÉ PASTI 2023 malířky Zuzany Red a malíře Lukose Heye do pasážní GALERIE & KAVÁRNY Art-n-Coffee. Výstava pod kuratelou PhDr. Renáty Mužíkové, Ph.D. je zde k vidění až do konce srpna. Zuzana Red, právnička a ma

projít na článek

Prodejní výstava galerie MAXIART Turnov

Od 28. 3. do 31. 5. 2023 probíhá v galerii MAXIART prodejní výstava obrazů, soch a plastik. Výstava Turnov galerie MAXIART The post Prodejní výstava galerie MAXIART Turnov appeared first on Galerie MAXIART - Galerie BERGMAN.

projít na článek