Výstava PRAHA

Něco o mě jako o autorovi… Martin Frič referuje o výstavě ve Vršovicích kavárna Prostě kafe Do 27.6.2020 bude v Prostě kafe, Kodaňská 53, Praha 10 – Vršovice, přístupná krásná výstava fotografií Miroslava Lepešky. Vernisáž Miroslav Lepeška Fotografie Článek Výstava PRAHA se nejdříve objevil na MIROSLAV LEPEŠKA.

projít na článek

Mezinárodní výstava psů Praha

Tuto výstavu jsem musela vynechat i když jsem byla nahlášena kvůli hárání.

projít na článek

Jakub Špaňhel výstava obrazů

instalace a vernisáž výstavy obrazů Jakuba Špaňhela v Čáslavi 11. 3. 2022. Jakub Špaňhel výstava obrazů Dusíkovov divadlo Čáslav Článek Jakub Špaňhel výstava obrazů se nejdříve objevil na MIROSLAV LEPEŠKA.

projít na článek

V centru Plzně představuje putovní výstava 18 špičkových výzkumníků a inovátorů

Osmnáct vybraných inspirativních osobností, jejich životních příběhů a vědeckých projektů, kterým věnují veškerou svou energii a talent s cílem posunout poznání vpřed, představí velkoformátová putovní výstava, jejíž vernisáž se konala ve čtvrtek 7. září v

projít na článek

Nábor Cantoria Praha

Nábor Cantoria Praha Ženský pěvecký sbor Cantoria Praha přijímá nové členky do všech hlasů ve věku 18 55 let. Více informací na www.cantoria-praha.cz kukackovaa 6. 9. 2023 09:41 The post Nábor – Cantoria Praha first appeared on Praha-Prosek.cz.

projít na článek

Speciální výstava psů KCHVO, Bechyně

Pro mne velmi důležitá výstava, neboť jsem potřebovala získat známku výbornou a projít výběrem do chovu. Panička nadšená i když jsme nezlomily tu naší V3, takže Výborná 3 z 16 fen v třídě pracovní. Následně výběrem do chovu jsem prošla i když kroupy padal

projít na článek