VÝSTAVA V BEROUNĚ ZAČÍNÁ UŽ 13.LEDNA

Vážení a milí, přejeme Vám vše dobré do nového roku a srdečně Vás zveme na výstavu keramiky a několika soch Cyrila Hančla nazvanou Z pálené hlíny, kamene a kovu v Galerii Muzea berounské keramiky v Berouně. Vernisáž proběhne ve čtvrtek 13. ledna od 17 hodin a hudebně ji doprovodí na některý z vlastních originálních hudebních nástrojů zvukový umělec, sochař a hudebník Martin Janíček. Přijeďte, těšíme se na Vás! Výstava potrvá do 4. března. Galerii Muzea berounské keramiky najdete v Berouně, v Zámečnické ulici č. 14.

projít na článek

HRNČÍŘSKÉ TRHY V BEROUNĚ

11.–12. června se na Vás budeme těšit na Hrnčířských trzích v Berouně, v sobotu od 8 do 18 hodin a v neděli od 9 do 17 hod.

projít na článek

Brněnská národní výstava 7. 8.ledna 2023

Sára zahájila letošní rok 8. ledna Brněnskou národní výstavou. Třída vítězů V1, CAC, Národní vítěz, BOB. Rozhodčí A. Karban. Poděkování Honzovi Bendlovi za předvedení Sáry.

projít na článek

JARO, NÁPLAVKA (SE SKOKEM DO BEROUNA)

Přejeme krásné jaro a těšíme se opět na potkávání s vámi. A kde to bude? Kde jinde, než na našem oblíbeném trhu Náplavka v Praze a na Hrnčířských a řemeslných trzích v Berouně. Na Náplavce budeme letos na jaře každou poslední sobotu v měsíci, tedy 25. bř

projít na článek

Vánoční výstava ve Smiřicích letos nebude

Z důvodu chystaných stavebních prací se v letošním roce neuskuteční tradiční vánoční výstava. The post Vánoční výstava ve Smiřicích letos nebude appeared first on SŠSOG Hradec Králové.

projít na článek

Výstava Holodomor a opětovná genocida do konce roku ve Wieserově domě

Až do 31. prosince 2023 je ve výstavních prostorách Centra studií genocid Terezín k vidění výstava Holodomor a opětovná genocida. Výstava dokumentuje příčiny, průběh a důsledky hladomoru na Ukrajině v letech 1932-1933, který byl výsledkem stalinské genoci

projít na článek