Výstavba oplocení zahrady ve Staré Boleslavi

Naše stavební firma provádí také výstavbu plotů. Ve Staré Boleslavi jsme provedli domontáž již nevyhovujícího pletiva a zhotovili na jeho místě nový z betonových dílců.

projít na článek

Výstavba RD ve Staré Boleslavi

Stavbu RD zhotovila naše firma pro významného rodáka ze Staré Boleslavi, dvojnásobného olympijského medailistu a mistra světa. Komunikace s budoucím majitelem probíhala po celou dobu ve velmi přátelském duchu a my děkujeme za projevenou důvěru.

projít na článek

Výstavba rodinného domu Lhota u Staré Boleslavi

Nový zděný dům z Porothermu, dispozice 4+1, sedlová střecha. Naše firma provedla veškeré zednické práce - základová deska, hrubá výstavba, vyzdívky příček, dále sádrokartonářské práce a obkladačské - kuchyně, koupelny a WC v obou patrech až po fasádu

projít na článek

Zateplení fasády a pokládka zámkové dlažby ve Staré Boleslavi

Na rodinném domě ve Staré Boleslavi zhotovila naše firma ucelený zateplovací systém Weber therm mineral, vystavěla betonový a drátěný plot a následně položila zámkovou dlažbu (Best Elegia) kolem domu.

projít na článek

Zateplení fasády RD ve Staré Boleslavi lokalita Vosí hnízdo

Zateplení domu ve Staré Boleslavi v lokalitě U Vosího hnízda. Fasáda byla nejprve zpenetrována a poté zateplena izolantem EPS F 100mm. Dům byl opticky rozdělen na 2 části použitím dvou odlišných omítek Weber.pas silikon.

projít na článek