Vystavovali jsme na veletrhu Czech On-line Expo.

Ve dnech 22. a 23. nora 2023 se na v stavi ti v prask ch Letanech uskutenil nejvt esk e-commerce & on-line business veletrh Czech On-line Expo. Na n v tvn ky ekaly konference na 17 rzn ch t mat (nam tkou E-shop inspirace, UX, PPC, E-commerce strategie, P e o z kazn ky, Marketing a tak a toho jsme byli sou st Logistika a balen ) hned v 8 pedn kov ch s lech. Pes 7 tis c n v tvn k si tak mohlo poslechnout trojcifern poet en k, kter pak bylo mon osobn vyzpov dat a prohl dnout si st nky v ce ne stovky firem co mimo jin znamenalo vyzkou et si a do detailu rozebrat e en , kter nab zej . Jedn m z vystavovatel#367; jsme byli i my. Oranovo-modr st nek JVM metal s.r.o. ne lo pehl dnout a ml p vtiv um stn na hlavn tepn mezi halami A a B. Obdreli jsme slo st nku B6, vysvden za ast na Expu bychom si ale dali sp e kov . Jak to? Nejdleitj mi prvky na eho v stavn ho st nku byl poh nn v lekov dopravn k a bal kov SORTER , kter t dil z silky podle rov ch k d a poutal pozornost kolemjdouc ch. Na e unik tn e en , kter spo v v t d c m modulu postaven m na technologii kulikov ho p su zaujalo. A to nejen d ky sv m vlastnostem, ale tak t mu JVM metal, kter aktivn pistupoval k potenci ln m z kazn km a seznamoval je s e en m, kter JVM metal nab z . V sledkem bylo mnostv velmi zaj mav ch rozhovor a v me, e i nov obchodn partnerstv podailo se n m toti z skat velk mnostv nez vazn ch popt vek, kter budeme s klienty v n sleduj c ch t dnech e it. Meme ci, e z jem projeven p mo na veletrhu dalece pedil na e oek v n . V meziase jsme si nkolikr t odskoili roz it obzory na zaj mav pedn ky a navazovali kontakty s dal mi vystavovateli. Z dvoudenn akce vznikne tak ofici ln video prezentace, kterou v m brzy pedstav me. Opravdu n s t , jak z jem bal kov sorter na v stav vyvolal. Pokud i v s zaj maj nov technologie, principy, postupy a modern obchod, pod vejte se na na e e en pro logistick centra. The post Vystavovali jsme na veletrhu Czech On-line Expo. appeared first on www.jvmmetal.cz.

projít na článek

ZULP na veletrhu For Toys

Člen CQS - ZULP - Zkušební ústav lehkého průmyslu se zúčastnil veletrhu For Toys. Byl to již 5. veletrh hraček a her, který se konal 02. - 05. 10. 2014 v Praze na Výstavišti PVA EXPO Praha. Věříme, že mnozí návštěvníci veletrhu se rádi zastavili a prohléd

projít na článek

FOR PASIV 2016: 21.1. - 23.1. v Letňanech

Od 21.1. do 23.1.16 nás můžete navštívit na veletrhu FOR PASIV. Máme připraveny novinky! Těšíme se na vás. Najdete nás ve společné expozici Centra pasivního domu: stánek: 5B17d. Představíme nejen nové okno, ale i inovované stávající okenní profily.

projít na článek

Laborexpo 2022 pozvánka

Vážení zákazníci, zveme vás na X. ročník veletrhu analytické, měřicí a laboratorní techniky LABOREXPO 2022 na náš stánek A01 , která se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech, hala č. 2. V rámci veletrhu jsme si připravili akci, platnou od 1.6.2022

projít na článek

Pozvánka na výstavu Elosys 2015

Vážení obchodní partneři, zákazníci, dovolujeme si Vás pozvat k návštěvě naší expozice na 21. mezinárodním veletrhu ELOSYS, který se uskuteční ve dnech 13. - 16. 10. 2015 na Výstavišti EXPO CENTER v Trenčíně.

projít na článek

Výstava Elosys 2014

Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat k návštěvě naší expozice na veletrhu Elosys 2014, který se koná na výstavišti EXPO CENTER Trenčín (Slovensko) od 14.10. do 17.10.2014. Náš stánek naleznete v pavilonu 4 pod číslem 102.

projít na článek