Vytvořte si vydělávající web

Vydělávat jen na návštěvnosti webu je velkým lákadlem pro většinu lidí běžně se pohybujících na internetu. Takovýchto stránek existuje celá řada a mnoho z nich je opravdu vysoce úspěšných. Existují však i takové, které jsou zcela nefunkční a jejich majitelé si nemají tušení co udělat, aby na ně alespoň jednou za čas někdo zavítal. A přitom se nejedná o nic složitého, chce to jen trochu práce a možná nějakou tu menší finanční injekci. Obsah Základem každého webu je jeho obsah. Je jedno, jestli si chcete zřídit blog o šlechtění potkanů, zavařování marmelád anebo čištění koberců. Důležité je, aby byl obsah autentický, a hlavně aby byl atraktivní pro případné návštěvníky. Od návštěvníku pak samozřejmě budete chtít, aby se k vám co nejčastěji vraceli, což není úplně ten nejjednodušší úkol. Jediným lákadlem je totiž neustálé doplňování obsahu. Nedáte-li na své stránky alespoň jednou týdně nějaký nový článek, zapomeňte na návštěvnost a tím pádem i na peníze. Důležité samozřejmě je, aby nový obsah neměl klesající kvalitu, ideálně by se měla naopak stupňovat. Stránky zdarma Velkou výhodou je dnes možnost vytvořit si svůj web jednoduše a zdarma. Ať už toužíte po jednoduchém blogu, nebo graficky poutavých stránkách s velkým množství podstránek, můžete si svou toužebnou internetovou stránku vytvořit zcela svépomoci a dle vlastních představ. V současnosti je k dispozici zdarma celá řada různých nástrojů, díky kterým je tvorba webu skutečně hračka. Nemusíte umět programování ani kódování. Skvělé rovněž je, že valná většina těchto editorů je v češtině. SEO Nejste-li zrovna kováni v SEO, tedy schopnosti zviditelňování stránek ve vyhledávačích, pak byste měli kontaktovat některou z mnoha firem, které se touto problematikou zabývají. Můžete mít totiž kvalitní neustále aktualizovaný obsah, ale pokud vás na internetu nikdo nenajde, nemáte šanci začít vydělávat. Článek Vytvořte si vydělávající web se nejdříve objevil na Osbaobab.

projít na článek

Vytvořte si vlastní obraz, jak na to?

Rádi byste měli doma originální dekoraci v podobě obrazu, který vlastnoručně namalujete? Podívejte se, jak na to.

projít na článek

Sladké pomazánky 5x jinak: Vytvořte si domácí arašídové či jablečné máslo

Máte chuť na sladké? Skvěle se pro takové chvíle hodí sladká pomazánka. Vybrat si z následujících receptů nebude lehké, protože jsou všechny velmi lákavé.

projít na článek

Nábytek z palet

Přetv řen a recyklace dřevěn ch palet do n bytku se stalo velice popul rn po cel m světě. Vytvořte si vlastn projekt vnitřn ho nebo venkovn ho n bytku! Vyrobit si můžete vysoce funkčn pohovku i zahradn kůlnu.

projít na článek

Kurzy: Vyrábíme ze starých knih - Hronov (do 1. 6. 2017)

Nevyhuzjte staré knihy a vytvořte si z nich krásné dekorace domů či dárky pro Vaše blízké. Každý první čtvrtek v měsíci můžete vyrábět v Hronově. Termín a místo konání Hronov do 1. června 2016 vždy první čtvrtek v měsíci Vstupné zdarma Plakát

projít na článek

Nejdříve si vytvořte účet

Před časem se Ondřej Martinek ptal na zkušenosti s registračním formulářem Netypicky mimo affil: nemáte někdo zkušenost / případovku / ohledně registračních formulářů / on-boardingu a vyžadování nastavení hesla od registrovaného x vygenerování hesla autom

projít na článek