Vytvořte svůj outfit se sportovní podprsenkou. Stačí vybrat správný střih a kombinace

Úmorný trénink či touha po pohodě, to jsou situace, které se vám vybaví ve spojitosti se sportovní podprsenkou. Co ale obléknout tak trochu jinou oporu i mimo běh či hodinu jógy? Vynést ji na světlo světa jako běžnou součást outfitu? Rázem získáte look se sexy šmrncem spojený s maximálním komfortem.

projít na článek

Jak se obléct na svatbu a seznam (ne)vhodné svatební módy: Zapomeňte na divoké vzory a hodinky

Svatební sezóna je v plném proudu. Vždy je potřeba být dokonale připravená a vybrat vhodný outfit. Jak se tedy správně na den D obléci?

projít na článek

Péče o mastné vlasy

Máte mastné vlasy? Není třeba se obávat, že jde o konec světa. V této době existuje celá řada řešení, která se vám postarají o vlasy. Stačí jen používat správný produkt ve správný čas. Přečtěte si tyto rady a doveďte své vlasy k dokonalosti.

projít na článek

Barvení vlasů: vyberte správný odstín ityp barvy

Barvení vlasů je dnes naprosto běžnou součástí péče onáš vzhled. Vybírat můžeme zobrovského množství nejrůznějších produktů, díky nimž si svůj sen onádherné barvě můžeme splnit. Přesto je dobré vědět obarvení vlasů trochu víc. Nabízíme pár základních info

projít na článek

Tričko pro hasiče s vlastním nápisem

Nápis zadáte při objednávce v kolonce pro úpravu textu. Dobrovolní hasiči jsou tělem i duší vesnice, skvělou partou, která nedá na své okolí dopustit a zasáhne ve chvíli nebezpečí. Co tedy každého člena SDH obdarovat kvalitním bavlněným tričkem s motivem

projít na článek

Vitamín A

Každý ze 13 známých a nezbytných vitamínů, které organismus pro svůj správný chod potřebuje, má svou jedinečnou sadu úkolů. Společné je jejich rozdělení na vitamíny rozpustné v tucích a vitamíny rozpustné ve vodě.

projít na článek