Využijte několikaprocentní slevy na letní dovolenou 2015!

Není nic jednoduššího než začít plánovat Vaší letní dovolenou 2015 již nyní a to nejen z hlediska praktického, ale také finančního. Do konce prosince tohoto roku totiž můžete objednávat dovolenou u moře na ostrově Krk u cestovní kanceláře ABC, která Vám zajistí spolehlivé ubytování! Využít můžete mobilní domy, karavany nebo apartmány Chorvatsko, záleží jen na Vás, na co se cítíte a na co Vám to peněženka dovolí. Tyto ubytovací jednotky jsou umístěny v malebných městečkách na ostrově Krku, kde se budete cítit jako v pohádce! Navíc je tento ostrov blíže než jiné destinace a to se určitě vyplatí! Zajistěte si letní dovolenou již dnes Myslíte si, že jsme spadli na hlavu, plánovat již dnes letní dovolenou? Ale ona je teď v akční nabídce, takže proč ne, když můžete využít takové nabídky, na kterou během sezony nenarazíte? Cestovní kancelář ABC nabízí ubytovací kapacity na chorvatském ostrově Krk, kam i Vy můžete směřovat svojí letní dovolenou! Vyberte si mezi mobilními domy, karavany nebo apartmány Chorvatsko a je to! Článek Využijte několikaprocentní slevy na letní dovolenou 2015! se nejdříve objevil na Svorea.

  • Web: Svorea
  • Aktualizace: 28.6.2024
projít na článek

Sleva 20 % do ZOO Hluboká pro členy zákaznického klubu TREFA

Využijte slevy 20% pro držitele zákaznické karty Trefa, Terno nebo členské karty Jednota na vstup do ZOO Ohrada Hluboká nad Vltavou. Platnost slevy od 1.5. do 30.9.2018.

projít na článek

Sleva 20 % do Adrenalin Parku Hluboká nad Vltavou

Využijte slevy 20% pro držitele zákaznické karty Terno, Trefa nebo členské karty Jednota na vstup do Adrenalin Parku v Hluboká nad Vltavou. Platnost slevy od 1.5. do 30.9.2018.

projít na článek

Jak na slevy u e-shopu

Slevy mohou být lákadlem a pobídkou k tomu, aby na našem e-shopu zákazník nakoupil. Ale je potřeba dávat slevy? A nebo jak je správně nastavit a komunikovat? Slyší na slevy návštěvníci našich e-shopů? Ano i ne. Navíc od letošního roku (rok 2023) platí v Č

projít na článek

Probíhá zápis do školky a jeslí

Nyní probíhá zápis do školky a jeslí na rok 2015/2016. Využijte akční nabídky školkovného při zápisu do 30.6.2015. Těšíme se na vás.

projít na článek

Kam v novém roce na dovolenou?

Vánoce utekly jako voda a nás čeká dlouhá a šedá zima. Co v takovém období dělat pro potěchu duše? Plánovat dovolenou! Ať už plánujete letní dovolenou, prodloužený víkend o jarních prázdninách nebo velikonoční pobyt, nezapomeňte zahrnout Třeboňsko do vaši

projít na článek