Význam pojištění pohledávek

Ušetříte čas, peníze a získáte silného obchodního partnera. Ten se s vámi postará nejen o vaše dlužníky, ale zvládnete se vypořádat i s takovými riziky, jako jsou politické zásahy, krachy velkých firem nebo např. platební nevůle odběratelů. Pojištěním pohledávek získáte: menší riziko a větší stabilitu podnikání, aktuální přehled o svých obchodních partnerech, čas, který nemusíte vkládat do řešení pohledávek. více se dočtete zde: http://riskmag.cz/vyznam-pojisteni-pohledavek-robert-capka-gorau/ justify no-repeat;left top;; auto The post Význam pojištění pohledávek appeared first on Gorau.

projít na článek

Panelová diskuze z Riskfestu

Diskuze z Riskfestu na téma risk management, pojištění pohledávek a jiná pojištění, jejíž moderátorem je jednatel společnosti Gorau, Robert Čapka. The post Panelová diskuze z Riskfestu appeared first on Gorau.

projít na článek

Proč pojišťovny nerady pojišťují proti státu

Vymahatelnost pohledávek od státu, v němž jako pojišťovna působíte, je komplikovaná. Dostáváte se do střetu zájmů, protože subjekt, po němž cokoliv vymáháte, je zároveň váš regulátor. Navíc u obchodů se státem nebývá problémem neochota či neschopnost zapl

projít na článek

Riskfest workshop

Přednáška z Riskfestu na téma Proč pojištění pohledávek. Prezentuje Robert Čapka The post Riskfest workshop appeared first on Gorau.

projít na článek

Nejčastější omyly

Nejčastějším omylem, se kterým se setkáváme, bývá, že se firmy domnívají, že cena pojištění pohledávek leží mimo dosah jejich možností. Předpokládají třeba, že se cena pojištění bude pohybovat v hodnotách 5–10 %, zatímco v reálu bývá do jednoho procenta!

projít na článek

Výhodné pojištění

Sjednáváme povinné ručení i havarijní pojištění. Pojištění Vašeho vozu sjednáme na počkání přímo v naší prodejně. Nabízíme pojištění u renomovaných pojišťoven. Garantujeme nejnižší sazby pojištění. Pokud si u nás zakoupíte vůz na úvěr, můžete si vybrat

projít na článek