Výzva pro zájemce o pořádání KBTM

Dovoluji si oslovit oddíly, které mají zájem uspořádat krajské bodovací turnaje mládeže (KBTM) pro sezónu 2023/2024, aby zaslaly svoje nabídky do 16. července 2023 na mail: [email protected]. Podmínky pro pořadatele: – zajištění hlavního rozhodčího – věcné ceny pro umístěné hráče – občerstvení – případně splnění epidemiologických podmínek platných v době konání akce Do nabídky uveďte: – počet stolů v herně – vhodné termíny Možné termíny konání KBTM pro 1. polovinu sezóny jsou: 16. 9. 2023 14. 10. 2023 28. 10. 2023 11. 11. 2023 Na základě nabídek budou vybráni pořadatelé  3 bodovacích turnajů. Pavel Prázdný The post Výzva pro zájemce o pořádání KBTM first appeared on Krajský svaz stolního tenisu Olomouc.

projít na článek

Aktuálně: Pravidla pořádání závodů a rybářských kroužků

Vážení rybáři, Vzhledem k postupnému uvolňování pravidel, vztahujících se ke spolkové činnosti, si dovolujeme shrnout platné podmínky pro pořádání závodů v lovu ryb udicí, rybolovné techniky a pořádání kroužků a volnočasových aktivit pro děti a mládež...

projít na článek

Konečné pořadí jednotlivých kategorií mládeže

V přiložených dokumentech naleznete konečné pořadí jednotlivých kategorií mládeže. Pro kategorie U11, U13, U15 a U19 je zahrnuto do bodového hodnocení 10 nejvyšších hodnot z 15 možných. Váha KP max. 4x, váha TOP turnaje max. 3x, váha KBTM max. 2x. Pro kat

projít na článek

Prosinec Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Prosinec | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Listopad Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Listopad | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Říjen Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Říjen | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek