Výzva Prof. Častorálovi

Dne 10.9.2018 byla Prof. Zdeňku Častorálovi - jednému ze tří likvidátorů společnosti Harvardský průmyslový holding, a.s. - v likvidaci zaslaná veřejná výzva k účasti na připravované valné hromadě společnosti. Výzvz prof. Častorálovi adresovali další dva likvidátoři společnosti. Text výzvy ve formátu PDF ke stažení.

projít na článek

Výzva prof. Zdeňku Častorálovi k poskytnutí svědecké výpovědi

Představenstvo Harvardského průmyslového holdingu, a.s. – v likvidaci („HPH“) a likvidátoři HPH JUDr. Dagmar Mixová a společnost Tomko a partneři, v.o.s. tímto vyzývají Městským soudem v Praze nepravomocně odvolaného likvidátora HPH prof. Zdeňka Častorála

projít na článek

Informace k VH 27.6. 2019

V záložce Řádná VH 27.6.2019 byl zveřejněn vzor plné moci pro zastupování na VH, Žádost kvalifikovaného akcionáře ,veřejná výzva profesoru Častorálovi k účasti na vh společnosti a Žádost kvalifikovaného kcionáře - deklarace.

projít na článek

Odvolání prof. Častorála z funkce likvidátora HPH

Dne 3. 9. 2020 bylo Vrchním soudem v Praze potvrzeno rozhodnutí Městského soudu v Praze o odvolání prof. Zdeňka Častorála z funkce likvidátora HPH. Proti rozhodnutí se nelze dále odvolat. Námitky prof. Častorála proti jeho odvolání z funkce byly Vrchním s

projít na článek

Jaké octy použít při vaření

2023/5 prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D. AMBIS vysoká škola, a. s., Katedra ekonomie a managementu, Praha, Brno Celý článek (PDF)

projít na článek

Prohlášení likvidátorů

Vyjádření likvidátorů JUDr. Dagmar Mixové a společnosti Tomko a partneři, v.o.s. k dezinformacím rozšiřovaným prof. Zdeňkem Častorálem, vydané dne 27.6.2018.

projít na článek