Výzva: RŮŽE

Pro společnou výstavu, která se uskuteční v červenci a srpnu 2024 na Zámku Chvaly bylo navrženo téma Růže. Byly nám nabídnuty dvě místnosti tzv. Prodejní galerie. Pro daný prostor mohou být vytvořena díla ve dvou velikostech  50 cm x 50 cm,                                                        80 cm x 100 cm (na výšku)  Autorky mají možnost vytvořit dílo jakoukoliv technikou tradičního patchworku nebo současného quiltu. Všechny quilty musí být na zadní straně opatřeny děleným tunelem a štítkem, podrobnosti v záložce O NÁS DOKUMENTY DOKUMENTY K VÝSTAVÁM.  Svůj záměr vystavovat v této kolekci oznamte, prosím, nejpozději do 31.května 2024 na adresu [email protected].  Článek Výzva: RŮŽE se nejdříve objevil na Bohemia patchwork klub.

projít na článek

Říjen Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Říjen | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Prosinec Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Prosinec | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Listopad Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Listopad | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Vlog 1021/24 Slavnosti pětilisté růže

Každý rok se těším na Slavnosti pětilisté růže. Od té doby, co chodím v průvodu dvojnásob. Moc mne baví se na dva dny převtělit a díky kostýmu si užít Krumlov... Celý článek

projít na článek

12.1.2018 78. výzva IROP na zateplování bytových domů

12.01.2018 byla vyhlášena nová výzva na podporu energetických úspor v bytových domech. Nová výzva – 78. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech III – přináší celkem 3,5 mld. Kč z Evropského fondu pro regionální rozvoj (EFRR) na zateplování, výměnu

projít na článek