Vzdálené spouštění PowerShell

Potřeboval jsem se vzdáleně ptát několika serverů na stav zálohování a žešil jsem, jak to udělat pomocí PowerShellu a tady začátek je řešení:

projít na článek

Checklist při spouštění e-shopu

Když spouštím nový e-shop, procházím seznam těch nejnutnějších kroků, které jsou naprostou samozřejmostí. Třeba se tento můj seznam bude hodit i vám. Jak píšu, je to opravdu jen to nejzákladnější, bez čeho bych internetový obchod nespustil. Obsah e-shopu

projít na článek

Office365 - změna logon účtu

Při synchronizaci Office365 s AD se může stát, že potřebujete změnit přihlašovací uživatelské jméno v Office365. Přes GUI toto nelze, ale řešením je Powershell.

projít na článek

Vzdálená podpora Schindler Systems, s.r.o.

Pro využití naší vzdálené podpory si prosím stáhněte následující soubor, po spuštění nám zašlete Vaše ID a heslo. https://www.schindler-sys.cz/data/TeamViewerQS.exe Vzdálené připojení funguje jen po dobu spuštění tohoto programu, jakmile program vypnete,

projít na článek

Office 365 a nastavení oprávnění pro sdílené mailboxy

V Office365 možnost použít sdílené mailboxy (a nebo i sdílet klasické mailboxy). Přes webové portál lze nastavit pouze oprávnění FullAccess a Send As. Pokud chceme jiné oprávnění, je třeba použít Powershell.

projít na článek

Software Organiser

Uživatelsky přátelský software pro dílenskou obsluhu ke spouštění programů a snadné řízení procesů.

projít na článek