Vždycky je to trošku adrenalin

V detailu článku si fandové houslového oddělení mohou přečíst rozhovor s koncertním mistrem Petrem Kupkou, který vyučuje v naší škole a zároveň působí v Moravském divadle v Olomouci. Rozhovor byl publikován v magazínu uvedeného divadla.

projít na článek

Tyvekové pásky pro Adrenalin Festival

Tyvekové pásky pro Adrenalin Festival Potřebujete tyvekové pásky pro letní festival? Tyvekové pásky na festivaly za skvělé ceny! Tyvekové pásky jsou neodmyslitelnou součástí organizace každého letního festivalu nebo jiných sportovních či kulturních akcí.

projít na článek

Podzimní aukce KOI pokračují

Zažijte adrenalin při další z podzimních aukcích KOI v Japonsku! The Koi Show Special Auction probíhá 30.10. - 1.11.2015.

projít na článek

Celoroční prodej KOI a první podzimní aukce KOI

Podzim je ideální dobou pro nákup KOI. Vyberte si z naší pestré nabídky nebo zažijte adrenalin při prvních podzimních aukcích KOI v Japonsku!

projít na článek

Strap-on Odečet

Bylo krásné pondělí, hned to ráno jsem věděla, že ten den bude povedený a byla jsem také objednaná ke kadeřnici a chtěla jsem potěšit odpoledne manžela, měl přijet z dlouhé služební cesty. A také mě měl přijít jeden balíček, který jsem objednala a doufala

projít na článek

Jak nagelovat vlasy

Snad každý chce vypadat dobře, někdo je hezký od narození a někdo tomu musí trošku pomoci. Pomoc lze hledat například v různé úpravě vlasů, jako je jiný střih, barvení či gelování vlasů. Gelovat se nejlépe dají kratší vlasy. Gel je totiž docela těžký a de

projít na článek