Vzkaz pro pana D.D. z Prahy 6

nechoďte na kontrolu 24.3., MUDr Kolářová nebude ordinovat. Bohužel na Vás nemáme žádný aktuální kontakt.

projít na článek

Na Plese olympioniků protančili sportovci celou noc…

V sobotu 20. ledna 2018 se již tradičně v brněnském hotelu International konal 21. ročník “Plesu sportovců a olympioniků JMK”, za účasti primátora statutárního města Brna pana ing. Petra Vokřála a předsedy ČKO pana Oldřicha Svojanovského.

projít na článek

Ukrajinsko-české podnikatelské fórum

Dne 8.6.2017 se na Ukrajinské obchodní a průmyslové komoře v Kyjevě uskutečnilo Ukrajinsko-české podnikatelské fórum za účasti ministra průmyslu a obchodu ČR pana Jiřího Havlíčka, viceprezidenta Hospodářské komory ČR pana Michala Štefla a velvyslance ČR n

projít na článek

Novinky z Klíčovského lesoparku

Na schůzce s paní Lupoměstskou  z  ÚMČ Prahy 9 dne  4.3. 2022 v Klíčovském lesoparku byla konzultována tato témata: Pokračování procesu revitalizace Klíčovské kaštanové aleje v roce 2022,  o kaštany napadené klíněnkou bude nadále pečovat odborný tým pod d

projít na článek

Zázračný plot našeho klienta pana Petr D.

Děkuji za péči a Váš zájem o živý plot. Jsem velmi spokojen, vřele doporučuji každému. Přeji pěkný zbytek dne. Petr D. Ceník, objednávka The post Zázračný plot našeho klienta pana Petr D. appeared first on Zázračný živý plot - WonderHedge.

projít na článek

Zájezd na slet do Prahy

Přihlaste se na zájezd na všesokolský slet do Prahy na 6. července! Přihlášky posílejte Vendule Skřivánkové, více informací je v příloze.

projít na článek