Vzorkovna a školící centrum firmy Stiebel Eltron

NO+BL navrhoval interiér a dodal sedací a skládací nábytek do vzorkovny a školícího centra firmy Stiebel Eltron ČR.  (STIEBEL ELTRON spol. s r. o. byla založena v roce 1992 a rozvíjela své obchodní aktivity na českém a slovenském v oblastech elektrického ohřevu vody a vytápění. V současné době nabízí STIEBEL ELTRON na českém trhu technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz značek STIEBEL ELTRON a TATRAMAT v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel, solárních systémů, ventilačních jednotek s rekuperací tepla.) Podrobné informace Vám podáme na tel. 603 440 471. Rádi odpovíme na Vaše dotazy. The post Vzorkovna a školící centrum firmy Stiebel Eltron appeared first on NO+BL kancelářský nábytek a kancelářské židle Praha.

projít na článek

Pozvánka na seminář

Pšeničné omládky a novinka Startér CL Kdy: 4.10.2023, Kde: Pekařské školicí centrum firmy Pfahnl Backmittel spol. s r.o., Litomyšl; Začátek seminář v 11.00 hodin.

projít na článek

Naše informační centrum má certifikát A.T.I.C.

V rámci jednotné klasifikace turistických informačních center České republiky získalo naše informační centrum certifikát na další 2 roky Článek Naše informační centrum má certifikát A.T.I.C. se nejdříve objevil na Česká Kamenice.

projít na článek

Slavíme 30 let od založení firmy s novým logem

Společnost ASV v roce 2022 oslavila 30 od založení firmy. K tomuto výročí si firma nadělila nové moderní logo a webové stránky. Příběh firmy si můžeme přečíst v sekci O nás.

projít na článek

Exkurze do fabriky firmy AGRIFAC Machinery B.V.

Exkurze do fabriky firmy AGRIFAC Machinery B.V.Ve dnech 19.-21.3. byl náš zástupce součástí VIP exkurze do fabriky firmy AGRIFAC Machinery B.V. se společností BV Technika. V rámci 3 denního programu v Nizozemském městečku Steenwijk účastníci měli možnost

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh – BRNO 2023 – Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 10.-13.10. nás najdete v pavilonu B expozici 31 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek