Vzpomínka na úterní JazzDock

Úterní koncert v JazzDocku nám přinesl velkou radost, je to úžasné místo se skvělými lidmi i skvělým zvukem, jakož i s dokonalým barem. A s přízraky tichých, osvětlených lodí, proplouvajících za okny patrně do jiných světů. Děkujeme Vám všem, kteří jste přišli v tak hojném počtu, že kapacita klubu sotva stačila a děkujeme také fotografovi Vítovi Vojtíškovi za zachycení okamžiku. Opravdu jsme si to užili. Fotografie najdete zde .

projít na článek

Ve čtvrtek 12.11. v Praze v Jazzdocku s 29 Saiten

Zlatý hřeb mé podzimní sezóny: ve čtvrtek 12.11. hrajeme s kapelou 29 Saiten v pražském klubu  Jazzdock . Začínáme v 19:00 v plném obsazení - Josef Štěpánek a Marek Štifter kytary, Jan Lstibůrek - bass, David Landštof - bicí. Čekejte kompletní Rozhlednu,

projít na článek

Petr Linhart - koncert Vzpomínka na Karla Diepolda, Liberec 2.7.

Díky libereckému knihkupci Martinu Fryčovi proběhl 2.7.2020 v prostorách jeho podniku koncert Vzpomínka na Karla Diepolda. Zúčastnili se ho také  Vladimír Merta  a  Jan Burian , které si můžete rovněž pustit v jednotlivých záznamech.

projít na článek

Rozhlednu pokřtíme 8. června v Jazzdocku

Křest zbrusu nového alba Rozhledna je plánován na pondělí 8. června , koncert začíná v 19:00 v pražském klubu Jazzdock . Kapela 29 Saiten se představí ve stejné sestavě, v jaké nahrála album - Josef Štěpánek (kytary, steel), Marek Štifter (kytary), Jan Ko

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - Zaječí

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Josef Štěpánek - pedal steel, Marek Štifter - elektrická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - kontrabas, David Landštof - bicí.

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - Cargo

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Iva Pazderková - vocal, Josef Štěpánek - pedal steel, Marek Štifter - elektrická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - baskytara, David Landštof - bicí. 

projít na článek