We can "DOD" it! Jazgym otevírá dveře online

V  sobotu 14. 11. budeme všichni jeden Team(s). V  10.00 a v  11.00 pro tebe uspořádáme malý virtuální dýchánek, kde ti představíme, co u nás můžeš studovat a jak to na škole funguje. Promluví vedení školy, naši učitelé i studentští insideři, kteří se zamyslí nad tím, co je před několika málo lety motivovalo k  tomu, že si vybrali právě naši školu. A samozřejmě se budeš moci po chatu zeptat na všechno, co tě zajímá.

projít na článek

Pomoc v tísni pro žáky

Velmi si vážíme Vaší trpělivosti, s jakou zvládáte současnou krizovou situaci. Stávající situace ovšem může dostat mnoho z nás pod tlak, a tak negativně ovlivnit naši psychiku. Pokud cítíte potřebu cokoli probrat, můžete s důvěrou kontaktovat pracovnice š

projít na článek

Na Tři krále o video dále. Zavítejte na DOD alespoň online

Náš DOD film je venku! Zkoukněte mix nadšení, informací, dojmů i názorů v  pestré mozaice doplněné fotkami ze školního života. Představujeme všechno, co se u nás dá studovat, mluví o nás současní i bývalí studenti, a zjistíte i to, co můžete dělat navíc.

projít na článek

Den otevřených dveří

Naživo a s tebou. 13. listopadu se Jazgym otevře veřejnosti. 

projít na článek

Nabídka pronájmu tělocvičen

Škola nabízí v odpoledních hodinách pronájem tělocvičen. V případě zájmu o bližší informace pište prosím na e-mail [email protected].

projít na článek

LETNÍ INTENZIVNÍ KURZY 2023

„Učitel ti může otevřít dveře, ale vstoupit do nich musíš ty sám.“ A tak SOVA otevírá dveře již 15. letní prázdniny. Račte dál! S každým zájemcem probíhá nejprve vstupní konzultace. Věnujeme se klientům od předškoláků až po dospělé. Každému sestavíme

projít na článek