We have opened a sales stand near Velké Pavlovice.

We have opened a sales stand near Velké Pavlovice. It will be in operation throughout the holidays. You can taste most of our wines by the glass, and if you bring a backpack, you can take the entire bottle with you. You can find us right here Článek We have opened a sales stand near Velké Pavlovice. se nejdříve objevil na Arte Vini.

projít na článek

PODZIMNÍ ŠLAPKA | 17.11.2011 | Velké Pavlovice

Město Velké Pavlovice si Vás dovoluje srdečně pozvat na pohodový a sváteční, pro letošní rok však trošku netradiční, výšlap s názvem PODZIMNÍ ŠLAPKA - Uzavření turistické sezóny 2011 ve Velkých Pavlovicích. Akce se uskuteční ve čtvrtek 17. listopadu 2011

projít na článek

Putování za burčákem po Modrých horách | 10.9.2011 | Velké Pavlovice

Poznejte krásy a zajímavosti regionu Modré hory z cyklistického sedla. Start čtvrtého ročníku Putování za burčákem po Modrých horách je naplánován na 9 hodinu u rozhledny Slunečná a na trasu můžete vyrazit jak na kole, tak i pěšky. Otevřeno bude pro vás

projít na článek

Opening a new office in Livorno

While empowering our operations in the territory of Italy, we have finally opened the new office located at Grotta delle Fate 41, Livorno, Italy. The office is hosting our colleagues operating in RD and marketing sales.

projít na článek

Sales list update (23.04.2020)

Hello guys!I have added 36 new plants to my sales list, so remember to take a look at my shop page. All the new plants are marked with the word new in red!Happy growing,Michal The post Sales list update (23.04.2020) appeared first on haworthia.cz.

projít na článek

Penzion Stará Hora

Penzion Stará Hora je místem pro klidnou dovolenou ve vinařském kraji, kde se nacházejí Velké Pavlovice. Penzion stoji poblíž cyklostezek, a tak si zde na své přijdou i milovnici cyklistiky. Penzion Stará Hora svým hostům nabízí 8 moderně apartmánů.

projít na článek