Webové stránky MŠMT kpřijímacímu řízení

Vážení rodiče, došlo ke spuštění webových stránek MŠMT k přijímacímu řízení 2024. Tyto stránky budou hlavním zdrojem informací, které s novým  systémem průběhu a přijímání do středních škol a konzervatoří souvisí, a to jak pro uchazeče a jejich zákonné zástupce, tak pro základní a střední školy. Webové stránky se budou postupně doplňovat. Prostřednictvím webových stránek bude také zpřístupněn informační systém, který umožní: plně elektronické přihlašování uchazečů nebo vytvoření listinné podoby přihlášky prostřednictvím výpisu z informačního systému, prostředí pro administraci úkonů mezi střední školou a konzervatoří a Centrem pro zjišťování výsledků vzdělávání (CZVV), rozřazování uchazečů do středních škol a konzervatoří a zveřejnění výsledků. Webové stránky jsou dostupné na odkaze: www.prihlaskynastredni.cz The post Webové stránky MŠMT k přijímacímu řízení appeared first on SOS Josefa Sousedíka.

projít na článek

Nové webové stránky

Představujeme vám nové webové stránky, které jsou dobře čitelné nejen na počítači, ale také na mobilních telefonech. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na Katy Studio.

projít na článek

Máme nové webové stránky

Rozhodli jsme se pro vytvoření nových webových stránek, chceme jít s dobou a zaujmout tak i širší spektrum zákazníků i nových zaměstnanců. Článek Máme nové webové stránky se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek

Opatření MŠMT k vydání vysvědčení (výpisů z vysvědčení)

Na základě opatření MŠMT obecné povahy (č. j.: MSMT-46545/2020-1) budou žákům výpisy z vysvědčení za 1. pololetí školního roku 2020/21 vydány do tří dnů po nástupu žáků na prezenční výuku. Žáci a rodiče jsou o výsledcích vzdělávání žáků informováni elektr

projít na článek

Webové stránky a eshopy JiTeCh

Naše firma se zaobírá vytvářením a servisem webových stránek s moderním vzhledem a inovativními funkcemi, které uspokojí každého. Budeme rádi, když si necháte vytvořit stránky právě u nás.

projít na článek

Dokončování nových webových stránek

Vážení zákazníci, právě pro Vás dokončujeme nové webové stránky. Na doplňování obsahu momentálně pracujeme.

projít na článek