WIEDEMANN ONDŘEJ /??? - 20.5.1591/

V německých pramenech Andreas Wiedemann nebo Widemann (sám sebe zásadně označoval jako Čecha), Římskokatolický duchovní, opat několika klášterů Řádu Cisterciáků, generální vikář Řádu.

projít na článek

Jachtař Ondřej Teplý mistrem světa do 23 let

Ondřej Teplý se stal juniorským mistrem světa ve třídě Finn. Dnes už se pro nedostatek větru nezávodilo. Mistrovství světla v olympijské třídě Finn do 23 let se konalo ve slovinském Koperu. Ondřej Teplý si v závodě počínal velmi zkušeně a od prvního dne s

projít na článek

Ondřej Havlíček zlatý a Petra Novotná stříbrná!

Český reprezentant Ondřej Havlíček z pražského klubu Sejong Dojang dokázal porazit všechny své soupeře a získal pro Česko zlatou medaili.

projít na článek

Ondřej Dvořák

V první řadě profesionalita, v řadě druhé ochota a vstřícnost. Až budu vyhledávat podobné služby, nebudu váhat a advokátní kancelář SP jednoznačně zvolím, Dvořák. The post Ondřej Dvořák appeared first on Sládek & partners v.o.s..

projít na článek

ONDŘEJ NĚMEČEK HRÁČEM STORVRETY! Svá nejlepší léta má před sebou, říká klub

Megapřestup je hotov! Kapitán Tatranu Střešovice a českého národního týmu Ondřej Němeček je nově hráčem Storvrety, kde bude působit společně s Filipem

projít na článek

Ondřej Ježek týden trénoval s Carlosem Checou

Carlos Checa je ikonou motocyklového sportu a v roce 2011 se stal mistrem světa Superbiků. Ve svých dvaačtyřiceti letech má pořád energie a hlavně zkušeností na rozdávání. A Ondřej Ježek měl tu čest s tímto výjimečným mužem strávit tréninkový týden.

projít na článek