Wilson Starter Orange

Standardně velké nízkotlaké míče s pomalejším odskokem, schválené ITF. Vhodné pro výcvik dětí do 10 let (dle tenisové vyspělosti, individuální). Žluté míče s výraznou oranžovou tečkou.

projít na článek

Wilson Starter Red

Velké nízkotlaké míče (70 mm), schválené ITF. Vhodné pro výcvik dětí.

projít na článek

Wilson Rush Pro 2.0 orange

Nejvyšší řada tenisové obuvi Wilson v kolekci 2016 s důrazem na stabilitu a nízké těžiště. U modelu Rush Pro 2.0 najdete všechny následující prvky 3D-F.S. - podpora špičky chodidla Endofit - komfortní konstrukce vnitřní boty Dynamic Fit DF1 - pouze 6

projít na článek

Wilson Revolve 200m 1,25mm orange - Tenisový výplet

Nová struna Wilson speciálně určená do raket se Spin Effect Technology (identický produkt jako Ripspin, pouze nové jméno od roku 2015). Struna generuje maximální spin díky použití vrstvy UHMW, která umožňuje volný pohyb strun a jejich rychlý návrat zpět.

projít na článek

Wilson Laynyard klíčenka

Oblíbený doplněk Wilson, šňůra na krk s logem Wilson a karabinou. Vhodný na klíče, mobilní telefén apod. Balený po 1 ks na blistru.

projít na článek

Wilson Pro Overgrip x60

Neoblíbenější Wilson omotávka s dokonalým citem. Padne do ruky jako ulitá, odzkoušeno! I když se může zdát, že všechny omotávky jsou stejné, není tomu tak. Je-li některá nezaměnitelná a vynikající, potom je to právě Wilson Pro Overgrip! Doporučujeme. Bez

projít na článek