Windsurfařky vylovily ze švýcarského jezera Silvaplana stříbro

V neděli 28. 8. skončilo ve Svatém Mořici juniorské mistrovství světa ve windsurfingu v olympijské třídě iQFoil, kterého se zúčastnilo 260 chlapců a dívek ve dvou věkových kategoriích včetně 13 českých reprezentantů pod vedením reprezentačního trenéra Milana Hájka.

projít na článek

Cíl v Dakaru - Tomeček s Lálou slaví stříbro

Na břehu Růžového jezera v Dakaru, pilot Tomáš Tomeček s navigátorem Ladislavem Lálou, na vzduchem chlazené Tatře, oslavili druhé místo v kategorii kamionů. Dokázali porazit vůz Kamazu. Dokázali se poprat s nepřízní a dojet s minimální materiální asistenč

projít na článek

Kvalifikace na olympiádu pro české windsurfařky zůstává vzdálená

Našim se na mistrovství Evropy v olympijském windsurfingu nedařilo. Kvalifikace na olympiádu pro ženy zůstala hodně vzdálená.

projít na článek

Fantastické stříbro pro Tomečka s Lálou v africkém Dakaru!

Posádka Tomáše Tomečka s navigátorem L. Lálou uzavřela vynikajícím výsledkem letošní ročník afrického dakarského závodu. Jediným, koho Tomáš Tomeček nedokázal porazit, byl jeden ze dvou továrních Kamazů.V neděli je na programu slavnostní defilé u Růžového

projít na článek

Evropští windsurfaři budou bojovat o poslední místa na olympiádu

Dnes začíná v Portugalsku mistrovství Evropy olympijské třídy RS:X. Závodit budou muži, ženy i junioři. Pro evropské windsurfaře a windsurfařky je to poslední možnost, jak se kvalifikovat na letní olympijské hry v Tokiu.

projít na článek

Zlato a bronz z Cádizu pro naše windsurfařky V Cadizu včera sko

V Cadizu včera skončil závod iQFoil a iQFoil Youth & Junior International Games, kterého se zúčastnilo 13 našich windsurfařů. Na startu byl olympionik Karel Lavický a také náš úspěšný juniorským tým.

projít na článek