Workshop o delegování

Americká byznys koučka a autorka Sarah Duran spouští další velmi zajímavý online workshop Delegation Decoded, který může být přínosný i pro české freelancery. Je zdarma, začíná 12. března a zaměřuje se na dilema delegování práce — jak určit správný čas, kdy zapojit virtuální asistentku, a jak delegovat tak, aby to mělo pro vaši práci co největší přínos. Registrovat se můžete zdarma na webu.

projít na článek

Workshop pro Gymnázium Komenského4. 4. 2023

Linoryt V návaznosti na aktuální výstavu proběhl workshop pro Gymnázium Komenského Havířov. Galerie Krystal The post Workshop pro Gymnázium Komenského<br>4. 4. 2023 appeared first on Galerie Krystal.

projít na článek

Fake news workshop

  Dne 10.12.2019 se konal workshop na téma "Novinaření". Nejprve jsme si vysvětlili, co jsou "fake news" a jak je poznat. Zkusili jsme si, jak se tvoří noviny, a i co vše obnáší práce novináře.

projít na článek

Seriál: Delegování províce zpodnikání

Proč bych měl/a něco ze své práce předávat někomu jinému? Co z toho budu mít? To vám nejspíš běží hlavou, když narazíte na téma delegování práce někomu jinému – a navíc na dálku. Ale když už téhle myšlence popřejete sluchu a o delegování začnete uvažovat

projít na článek

Interaktivní workshop v angličtině

V pátek 13.12.2019 proběhl ve škole interaktivní workshop v angličtině  „Buď si vědom své jedinečnosti“, který pro nás zorganizovalo Informační centrum pro mládež Slaný. Naši studenti měli možnost konverzovat s lektory v  angličtině, a tím si ověřit své z

projít na článek

10th European Testicular Tumor Workshop, 9. - 11. 10. 2024 v Praze

On behalf of the Organizing Committee, we are pleased to announce the 10th European Testicular Tumor Workshop scheduled for 9th–11th October 2024, Prague, Czech Republic.

projít na článek