Workshop Revitalizace zaniklého hřbitova a obnova náhrobků

Spolek pro dokumentaci a obnovu památek Karlovarska pořádá dobrovolnou pracovní brigádu spojenou s workshopem zaměřeným na dokumentaci a obnovu zaniklých hřbitovů. Akce se uskuteční ve dnech 5. až 8 července 2018 na hřbitově kostela Nanebevzetí Panny Marie v zaniklé doupovské obci Svatobor, o který pořadatelé workshopu pečují. Účastníci si budou moct vyzkoušet např. dokumentaci a opravu náhrobků, restauraci náhrobních desek nebo odstraňování náletové zeleně za pomocí pařezové frézy. Více informací naleznete na stránkách pořadatele.

projít na článek

NÁVŠTĚVA VYŠEHRADSKÉHO HŘBITOVA

Ve čtvrtek 18. listopadu 2021 navštívila třída sexta slánského gymnázia areál Vyšehradského hřbitova.

projít na článek

Workshop pro Gymnázium Komenského4. 4. 2023

Linoryt V návaznosti na aktuální výstavu proběhl workshop pro Gymnázium Komenského Havířov. Galerie Krystal The post Workshop pro Gymnázium Komenského<br>4. 4. 2023 appeared first on Galerie Krystal.

projít na článek

EVP: velhartický hřbitov

Čtveřice nejlepších EVP záznamů z velhartického hřbitova.

projít na článek

Fake news workshop

  Dne 10.12.2019 se konal workshop na téma "Novinaření". Nejprve jsme si vysvětlili, co jsou "fake news" a jak je poznat. Zkusili jsme si, jak se tvoří noviny, a i co vše obnáší práce novináře.

projít na článek

Interaktivní workshop v angličtině

V pátek 13.12.2019 proběhl ve škole interaktivní workshop v angličtině  „Buď si vědom své jedinečnosti“, který pro nás zorganizovalo Informační centrum pro mládež Slaný. Naši studenti měli možnost konverzovat s lektory v  angličtině, a tím si ověřit své z

projít na článek