Workshop Stavební technologie ve středověku

Ve dnech 3. – 4. 10. 2019 se v areálu Památníku Jana Žižky z Trocnova uskutečnil odborný workshop zaměřený na stavební technologie využívané ve vrcholném středověku.

projít na článek

Workshop Textilnictví ve vrcholném středověku

Ve dnech 8. – 9. 2. 2019 se konal v barokním sále Jihočeského muzea v Českých Budějovicích odborný workshop zaměřený na textilnictví ve vrcholném středověku.

projít na článek

Workshop Keramika ve vrcholném středověku

Ve dnech 5. – 6. 7. 2019 proběhl v areálu Památníku Jana Žižky z Trocnova workshop nazvaný Keramika ve vrcholném středověku.

projít na článek

Středověké stavební technologie a zpracování dřeva – tesařství a soustružení

Na analogicky zaměřený odborný workshop navázala dne 5. 10. 2019 veřejná akce věnovaná ukázkám středověkých stavebních technologií a zpracování dřeva tesařstvím či soustružením.

projít na článek

Lovectví a sokolnictví ve středověku

Jak probíhal lov ve středověku a co vše patřilo k oblíbeným šlechtickým kratochvílím, se mohli dozvědět všichni, kteří v sobotu 1. 8. 2020 navštívili areál Památníku Jana Žižky z Trocnova.

projít na článek

Je tu nový workshop o sebekoučovacích technikách!

Mám pro vás dobrou zprávu. Letos na podzim opět pořádáme oblíbený workshop o sebe-koučovacích technikách, který tentokrát povede můj kolega Mgr. Jan Šulec. Pokud se vám reálně nedaří dělat životní změny, nebo se chcete naučit více ovládat svou mysl, tento

projít na článek