Workshop zdravá chodidla nejen v jógových pozicích

WORKSHOP ZDRAVÁ CHODIDLA NEJEN V JÓGOVÝCH POZICÍCH středa 28. června 2017 17:00-19:45 Vezměte osud svých nohou do vlastních rukou! Řada potíží, které se projevují např. v kolenou, plotýnkách, ramenou, krční páteři nebo bolesti hlavy, může souviset právě s vadou chodidel. Na workshopu se seznámíme se cviky přímo na posílení i protažení svalů chodidel. Naučíme se, jak dělat malé změny, které povedou k nápravě nevhodných pohybových stereotypů, naučíme se vědomě zapojit chodidla v jógových pozicích. Setkání ukončíme joganidrou se sankalpou. Těším se K. Jaňourová akr. lektor hathajógy a dětské jógy Rezervace a více info na [email protected] nebo na tel.: 777 841 501 The post Workshop zdravá chodidla nejen v jógových pozicích appeared first on ARIVA.

projít na článek

Zdravá chodidla nejen v jógových pozicích

Zdravá chodidla nejen v jógových pozicích sobota 5.11. 2016 od 9:00 do 11:30 Vhodné pro začátečníky i pokročilé. Rezervace pomocí registračního formuláře na pravé straně. The post Zdravá chodidla nejen v jógových pozicích appeared first on ARIVA.

projít na článek

Zdravá noha Workshop Šumperk 18.5.2019

ZDRAVÁ NOHA WORKSHOP Šumperk 18.5.2019 9:00-12:00 HOD. JÓGA CENTRUM ŠUMPERK, VRCHLICKÉHO 25 Lektor: Mgr. Eliška Marunová Cena workshopu (nutná registrace): 450,- při platbě předem, 550,- na místě Přihlášky na [email protected]  Počet míst je omezen!!!

projít na článek

Je-li zdravá maďarská zelenina?

Tuto otázku si zcela jistě položí mnoho turistů "brouzdajících" po nejrůznějších zeleninových a ovocných trzích v Budapešti a v městech Maďarska. Tato otázka je ještě mnohem více aktuálnější po známé události bakterie neznámého původu v Německu. S čistým

projít na článek

PÁNEVNÍ DNO WORKSHOP Šumperk 19.5.2019

PÁNEVNÍ DNO WORKSHOP Šumperk 19.5.2019 9.00-12.00 HOD. JÓGA CENTRUM ŠUMPERK, VRCHLICKÉHO 25 Lektor: Mgr. Eliška Marunová Cena workshopu (nutná registrace): 450,- při platbě předem, 550,- na místě Přihlášky na [email protected]  Počet míst je omezen!!!

projít na článek

Halloweenský Workshop v Kobeřicích u Opavy je tu!

A máme tady něco extra pro zapálené hoopery i novice na severu Moravy :-) Chcete si vyzkoušet něco nového? Máte rádi tanec a pohyb? Doma se vám válí obruč a nevíte si s ní rady? Přijďte se podívat na Workshop HULA-HOOPu s Majdou :-) Akce se koná v sobotu

projít na článek