Workshopy VELIKONOCE

Jaro je ve vzduchu a vy si chcete kus z něj přenést k sobě domů. Co třeba květinou, která provoní celý byt. A aby to nebyly "jen" narcisy ve váze, máme pro vás tip!    

projít na článek

Velikonoce - workshopy 2024

Připravte se na svátky jara, pusťte do svého domova jarní barvy i vůně a zároveň si odpočiňte. To všechno nabízí naše tradiční velikonoční workshopy, které jsou jako každý rok ZDARMA.    

projít na článek

Velikonoce u moře, to je jistá dovolená v teple

Zimy už mají určitě dost i její zapřisáhlí milovníci. Někteří už se možná nemůžou dočkat léta. Co takhle na nic nečekat a létu vyrazit naproti? Velikonoce jsou ideální čas pro dovolenou u moře plnou sluníčka. Článek Velikonoce u moře, to je jistá dovolen

projít na článek

Velikonoce na chalupě 2017

Přijeďte k nám na Velikonoce a poznejte místní zvyky. Na obou chalupách máme volno. Udělejte si zde např. prodloužený víkend. Chalupa Velký Vřešťov Chalupa je komfortně vybavena. K dispozici budete mít zdarma plno prospektů, map a brožur a rádi vám dáme d

projít na článek

Velikonoce

Přijďte ochutnat velikonoční specialitky do Nejen Bistra! Tohle menu si u nás vykoledujete 11.-18.4. vždy od 17 h, tak se stavte! The post Velikonoce first appeared on NEJEN BISTRO.

projít na článek

Stavebniny Velikonoce

Na velký pátek 2.4.2021 máme pro Vás ve stavebninách v Libiši otevřeno od 6:30 do 12:00. O velikonoční pondělí je zavřeno. Článek Stavebniny Velikonoce se nejdříve objevil na Bcervenka.

projít na článek