WYSIWYG editor TinyMCE + TinyBroswer = solidní základ pro CMS

Včera jsem se na Twitteru rozplýval nad poslední verzi WYSIWYG editoru TinyMCE, který osobně používám již roky, ať už jako plugin do Textpatternu nebo jako hlavní editor do našeho vlastního CMS a e-commerce řešení. A ne že by poslední build TinyMCE byl něčím extra výjimečným, ale po delší době, kdy jsem opět vyzkoušel řadu nových i starých pluginů, jsem konečně našel jednoduché a plně funkční řešení pro správu a nahrávání souborů a obrázků. To vše navíc (od verze TinyMCE 3.2.5) plně inicializováno přes jQuery, což přináší řadu výhod i pro ovládání samotného editoru skrze jQuery (zapnutí/vypnutí editoru, extérní ovládání vybraného textu...). A k tomu navíc ještě naprosto jednoduše lze nastavit gzip kompresi.

projít na článek

Special WYSIWYG offer!

Hello guys! I´ve just posted a new offer in the Shop tab. Make sure to check it out. There are some really beautiful plants up for grabbing. The post Special WYSIWYG offer! appeared first on haworthia.cz.

projít na článek

11/2023

/*! elementor - v3.11.0 - 13-02-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;bo

projít na článek

Akce pro rok 2024

/*! elementor - v3.23.0 - 05-08-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo

projít na článek

Opravdu povedený vizuální editor Divi pro WordPress

Editor - a framework - Divi nebyl špatný ani v předchozích verzích. Ale aktuálně uvolněná verze 3.0 je opravdu pecka.

projít na článek

Word vyšperkují funkce Editor a Researcher

Microsoft Word propříště pomůže každému nejen se stylistikou, ale i náležitostmi odborných textů - a to sice prostřednictvím nástrojů Editor a Researcher.

projít na článek