X_Rozšířili jsme nabídku látek

Aktuality jsou řazeny chronologicky dle data vytvoření. Toto datum můžete dodatečně změnit v detailu konkrétní aktuality v oddílu Rozšířené.

projít na článek

Rozšířili jsme nabídku pro švadlenky

V oddělení Pro švadlenky najdete nové látky, které můžete nakoupit po 10cm plné šíře nebo si můžete vybrat z látek konkrétních rozměrů od 20x20cm.

projít na článek

Týdenní pobyt pro 4 osoby za 7.590 Kč

Plánujete letní rodinnou dovolenou, která by nezatížila tolik Váš rodinný rozpočet? Mysleli jsme na Vás a připravili jsme nabídku právě pro rodiny s dětmi, díky které ušetříte až 4.900 Kč. Nabídku mohou využít i babička s dědečkem a vnoučaty. Více o nabíd

projít na článek

Speciální leták Trefa Suché Vrbné

Vážení zákazníci, přijďte si nakoupit do nově otevřeného českobudějovického supermarketu Trefa v Dobrovodské ulici. Připravili jsme pro vás pestrou nabídku čerstvých potravin z regionu za akční ceny. Nabídku ze speciálního letáku najdete v příloze.

projít na článek

Jihočeská vodňanská zelenina

15.6.2012 Vážení zákazníci, ve vaší Trefě jsme pro vás rozšířili nabídku Jihočeské vodňanské zeleniny. 15.6.2012 Vážení zákazníci, ve vaší Trefě jsme pro vás rozšířili nabídku Jihočeské vodňanské zeleniny.

projít na článek

Cenové porovnání garážových vrat s konkurencí

Připravili jsme pro Vás zajímavé cenové srovnání mezi dodavateli garážových vrat. Konkrétní výsledky a ceny naleznete v našem ceníku vrat. Věříme, že Vám náš průzkum pomůže při rozhodování. V případě, že máte jakékoliv dotazy, potřebujete zpracovat cenovo

projít na článek