XVII. CELOSTÁTNÍ SEMINÁŘ - NOVÉ SMĚRY V INTENZIVNÍCH A ZÁJMOVÝCH CHOVECH KRÁLÍKŮ

Nové směry v intenzivních a zájmových chovech králíků, to bylo téma XVII. celostátního semináře s mezinárodní účastí 29. listopadu 2023 v Praze, který podpořila i naše Bioveta.

projít na článek

PESTORIN RHDV 2 injekční suspenze pro králíky

K aktivní imunizaci králíků bez mateřských protilátek od věku 4 týdnů k prevenci mortality způsobené virem hemorhagického onemocnění králíků typu 2 (RHDV2).

projít na článek

Zasedal XVII. Republikový sněm ČRS, z. s.

V sobotu 24. listopadu proběhl XVII. Republikový sněm Českého rybářského svazu, z. s. Byl významný tím, že se jednalo o Sněm volební – 158 delegátů a členů Republikové rady na něm rozhodovalo nejen o cílech a dalším směřování ČRS v následujícím čtyřletém

projít na článek

Křest knihy Chov prasat na semináři Aktuální směry v chovu prasat

Dne 7. 12. 2023 se v zasedací místnosti Výzkumného ústavu živočišné výroby, v. v. i. uskutečnil seminář Aktuální směry v chovu prasat. Na semináři byla představena a pokřtěna nová kniha Chov prasat s podtitulem technologie-technika-management, kterou vyda

projít na článek

Pozvánka na seminář SP SZP

Pozvánka na seminář SP SZP zaměřené na 1. kolo příjmu žádostí pro Olomoucký a Zlínský kraj Více informací v detailu The post Pozvánka na seminář SP SZP first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek

Seminář pro žadatele a příjemce dotace v 8. výzvě MAS Boleslavsko v PRV

Dne  6. 10. 2022 se koná seminář pro žadatele a příjemce dotace v 8. výzvě MAS Boleslavsko v Programu rozvoje venkova. Seminář se koná v kanceláři MAS Boleslavsko, 5. května 513, Bakov nad Jizerou od 16:00 hodin. Pozvánka na seminář.

projít na článek