Z Floridy do New Jersey za 156 sekund

Tentokrát něco pro milovníky vlaků. Téměř 2000 kilometrů a 48 hodin dlouho cestu nákladního vlaku, jedoucího z Floridy do New Jersey, stihnete prosvištět z pohledu strojvůdce za necelé 3 minuty.

projít na článek

Přednášky s profesorem z Univerzity západní Floridy

V pondělí 20. listopadu jsme uspořádali sedm přednášek a diskuzí žáků s profesorem Millerem z Univerzity západní Floridy. Hovořili jsme o demokracii v meziválečných dějinách Československa a Evropy, o studiu v USA a o životě a práci amerického historika,

projít na článek

North Pole

Allure availability skirt artificial extra ordinary jewelry. Modification petticoat jersey Čtěte více Článek North Pole se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek

Fruit Boom

Collection fashion shawl expensive apparel. Jersey mainstream collection stitching value Čtěte více Článek Fruit Boom se nejdříve objevil na Dílo - výrobní a obchodní družstvo.

projít na článek

Volkswagen T1 postavený z Lega

6 hodin práce, 1332 Lego kostiček a 100 sekund videa - taková je bilance časosběrného snímku, v němž autor skládá přesnou kopii legendárního vozu Volkswagen T1 ze stavebnice Lego.

projít na článek

Stavba domu od základů až po vybavení interiéru

K vytvoření tohoto časosběrného videa bylo použito 70 tisíc fotografií. Jedna fotka byla pořízena každých 30 sekund během 6 měsíců a dohromady všechny snímky tvoří 45 dní záznamu. Škoda jen, že ve skutečnosti stavba také neprobíhá takhle rychle... :)

projít na článek