Za dobu trvání vyhraného sporu o neplatnost vyhazovu máte nárok na dovolenou. I když jste nepracovali

Pokud jste u soudu zneplatnili vyhazov a vracíte se do práce, máte za dobu sporu nárok na dovolenou. Míříte-li za prací už jinam, máte nově nárok na její proplacení.

projít na článek

Parkování Praha: Jak na levné parkování před dovolenou?

Dovolenou máte naplánovanou do puntíku. Levné letenky zabookované, podrobně rozepsaný plán pobytu i sepsán seznam toho, co ještě potřebujete koupit. Ale přemýšleli jste už o tom, kde necháte auto?

projít na článek

AliExpress návod: Sledování zásilky

Objednávku zboží máte úspěšně za sebou a teď netrpělivě čekáte, kdy se v nových šatech budete moci předvést? Anebo jste zvědavý, zda na dovolenou vyrazíte i s novým telefonem?

projít na článek

4 tipy, jak sehnat dovolenou o tisíce korun levnější!

Proč jet na dovolenou za 20 tisíc na osobu, když můžete mít srovnatelný komfort třeba za 10? Přečtěte si rady, díky kterým ušetříte klidně i na dalších 14 dní v ráji!

projít na článek

Co dělat, když to nejde?

Určitě většina z vás zažila situaci, kdy vám obchodování nešlo, nevěděli jste co dělat, nebo jste i dokonce měli chuť s tím seknout. Pokud jste v podobné situaci právě teď, narazili jste na ten pravý článek, který věřím, že vám pomůže. Dozvíte se v něm, c

projít na článek

5 tipů na levnou jarní dovolenou s dětmi

Plánujete jarní dovolenou s dětmi, ale hledáte způsoby, jak ušetřit peníze? Našich 5 tipů na levnou jarní dovolenou s Tipli vám přináší osvědčené strategie a triky, jak si užít bezstarostnou rodinnou dovolenou za dostupnou cenu. Objevte, jak si užít nezap

projít na článek