Za horka připravené, podávané chlazené

Na výstavě Internorga 2019 demonstroval Švýcarský výrobce kávovarů Schaerer inovativní technologii, která nabízí plně automatizovanou přípravu studených kávových specialit na zcela nové úrovni: Hot & Cold pro pro kávovar Schaerer Coffee Soul. Schaerer ve svém stánku zval návštěvníky, aby si sami vyzkoušeli skvělou chuť kávy na funkčním principu technologie „Hot & Cold“.  Další novinkou byl inovovaný kávovar Schaerer Premium Coffee Corner pro rok 2019, který je k dispozici v různých verzích pro potřeby různých skupin zákazníků. Technologie Hot & Cold Technologií „Hot & Cold“ v kávovaru Schaerer Coffee Soul podtrhuje společnost Schaerer Ltd. svou pozici mezi výrobci kávovarů, kde uplatňuje svůj instinkt pro tržní trendy, vysokou obornost a odhodlání přinášet svým zákazníkům vynikající požitky z kávy. Čerstvě namletá kávová zrna se nejprve konvenčně spaří. Pak přichází ke slovu systém chlazení nápojů vyvinutý společností Schaerer, který během proudění do sklenice nebo poháru, ochladí kávu na 30 až 35 stupňů Celsia. Tento princip otevírá nové možnosti pro přípravu široké škály osvěžujících kávových specialit, s kostkami ledu nebo bez nich. Cold Latte nebo Cold Cappuccino jsou nyní velice žádané nápoje mezi stále populárnějšími ledovými kávami. S volitelnou funkcí Hot & Cold přichází výrobce tomuto trendu naproti a nabízí restauračním službám řešení, které jim umožní připravit speciality studené kávy na nejvyšší chuťové a kvalitativní úrovni. U mléčných nápojů dodává patentovaný mléčný systém Best Foam studené mléko i mléčnou pěnu až ve čtyřech různých konzistencích. Příslušný recept se uloží a vybírá se pomocí dotykového displeje. V příštím roce získá kávovar Schaerer Coffee Soul další funkce, které slibují maximální požitek z kávy a ještě větší škálu připravovaných nápojů. Zdroj: Schaerer.com (kráceno) The post Za horka připravené, podávané chlazené appeared first on Kávovary do kanceláře.

projít na článek

Září budou tropická jako července. Školní budovy nejsou na horka připravené, poukazuje bioklimatolog Trnka

S jednatřiceti tropickými dny už letošní rok patří mezi nejteplejší, i v září setrvává v teplotách nad 30 stupňů. „Jak jsme s vysokými teplotami počítali v červenci a zčásti v

projít na článek

27-28.1.2023

27-28.1.2023 Denní nabídka Italský víkend Předkrm Tartare di salmone tataráček z lososa ochucený šalotkou, kapary, rukolou, avokádem, limetkovým creme fraiche, podávaný s cia

projít na článek

Trhané maso

Měkké trhané maso, podávané v dobré bulce se salátem, doplněné lahodnou omáčkou. Tomu se těžce odolává.

projít na článek

Vybavení prodejen TREFA Pištín a Neplachov z dotačního programu JK 2019

JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice získalo v roce 2019 dotaci Jihočeského kraje v rámci „Dotačních programů Jihočeského kraje pro rok 2019. JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice získalo v roce 2019 dotaci Jihočeského kraje v rámci „Dotačn

projít na článek

Zácpa u seniorů a Zaječická hořká

OBSTIPACE (Zácpa) Její výskyt u seniorů a ovlivnitelnost minerální vodou Zaječická hořká. Brigita Janečková (1), Jan Reban (2) , Zuzana Liptáková (5), Hana Kalová (1), (3), (4), Petr Petr (1),(3) U 100 % seniorů se zácpou lze očekávat při podávání minerá

projít na článek