Žába (ukončení vodácké sezóny) 20.10.23 pozvánka

Zveme všechny členy oddílu kanoistiky včetně dětí a jejich rodičů a všechny příznivce našeho oddílu na naši tradiční podzimní slavnostní akci Žába, ukončující letní vodáckou sezónu. Termín: pátek 20.10.23 v 17 hod. zahájení akce, zapálení ohně v 18 hod. startuje dračí loď pro děti 3-103 let: s sebou čelovky, baterky, lampiony Program: táborák, zpívání, hraní, povídání, veselení, pití, opékání. Bude oheň, buřty, draci Vezměte s sebou: dobrou náladu, hudební nástroje, lampióny nebo/a čelovky Jo a při Žábě zároveň oslavíme nějaká ta jubilea: Jirka Šťastný 60.narozky Petr Smítka 60.narozky + 1.narozky po havárce

projít na článek

Žába tradiční ukončení vodácké sezóny 20.10.23

Žába je u chomutovských vodáků tradiční oslavou ukončení vodácké sezóny. Tedy té letní. Létem samozřejmě sportovní život našich vodáků nekončí. Pádluje se dál v teplém náručí el Niňo. A když se počasí náhodou zvrtne do mrazu, tak to hold pod pádlem a

projít na článek

80 světových ekonomů

požaduje okamžité ukončení všech  investic do fosilní energie. Zde je seznam všech ekonomů, kteří se k ukončení fosilních investic přihlásili.

projít na článek

Skvělé úspěchy Petry a Petra Myslíkových v závěru halové sezony 2023

Petra a Petr Myslíkovi měli úspěšný konec své halové sezony, když Petra dosáhla 2. místa v hobby kategorii zimního halového poháru a Petr vyhrál soutěž dvojspřeží, umístiv se celkově na 2. místě. Během sezony se jim dařilo dobře, když dosáhli 3. místa, 2.

projít na článek

Pozvánka na webinář: Jak efektivně vytápět průmyslové a sportovní haly

TERMÍN: pátek 26. 5. 2023 9:30 10:00 až 10:15. Více informací zde. Článek Pozvánka na webinář: Jak efektivně vytápět průmyslové a sportovní haly se nejdříve objevil na Kotrbaty.

projít na článek

Pozvánka na valnou hromadu DHW Pro 2021

Pořádáme valnou hromadu pro rok 2021. Pozvánku na valnou hromadu naleznete zde. The post Pozvánka na valnou hromadu DHW Pro 2021 appeared first on DHW PRO s.r.o..

projít na článek