Zábavné dopoledne s Adolfem Dudkem

Středa 19. 7. 2023 10:00 – 11:30 hodin, v opavském parku pod Ptačím vrchem (v případě nepříznivého počasí se akce uskuteční v sále Knihovny Petra Bezruče). Pro děti jsme 19. července připravili setkání s dětským ilustrátorem a jeho kreativním divadlem, které pro děti připravíme netradičně v parku pod Ptačákem (sady Svobody, Opava). Nevěříte, že se dá čarovat i s obyčejnou tužkou, a že stačí umět namalovat kruh, čtverec a trojúhelník? I z malých čar se dají vyčarovat pěkné obrázky.

projít na článek

Je to zábavné?

The post Je to zábavné? first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

13. 9.2022 dopoledne s přírodou

Dětská léčebna ve Cvikově se neustále snaží pobyt všech dětských klientů vyplnit zábavnými akcičkami …… slavíme s dětmi jejich Mezinárodní den, pořádáme zábavná dopoledne o přírodě, o dopravě. Níže pár foteček na ukázku.  {gallery}dopoledne s prirodou{/

projít na článek

Knihovna Petra Bezruče o prázdninách

Léto je v knihovně volnější období, a i když lidé knihovnu využívají i přes prázdniny, je provoz slabší, než na jaký jsme zvyklí z období školního roku. Proto se na prázdniny upravuje provozní doba. Zaměstnanci knihovny, v té době provádějí revizi fondu a

projít na článek

Max Mixed Cocktails

Experimentujte s různými směsmi a odemkněte jedinečné a zábavné konce, jako například oslava na večírku nebo nečekaná překvapení.

projít na článek

Informace o změně času svozu popelnic

V týdnu od 27. března dojde ke změně ve svozu popelnic. Popelnice se budou vyvážet stále ve středu, ale dopoledne. Pokud nebudete doma, připravte popelnici k odvozu již v úterý večer.

projít na článek