Zábavný rébus k procvičení postřehu: Najdi na ulici schovaného koně! Je to chyták. Dáš to do 7 vteřin?

Jak jste na tom s bystrostí, logikou a myšlením? Zvládli byste zábavný rébus k procvičení postřehu? Pokud si myslíte, že ano, rovnou si zkuste ten náš. Najdete na ulici schovaného koně?

projít na článek

Zábavný hlavolam k pocvičení mozku: Přesuň sirku a vyřeš rébus. Génius do dá do 5 vteřin

Máte rádi zábavu, u které musíte přemýšlet? Pokud ano, pak rozhodně nikam neodcházejte. Máme pro vás zábavný hlavolam k procvičení vašeho mozku. Dokážete přesunout sirku tak, abyste tím vyřešili rébus?

projít na článek

Rychlý zábavný kvíz na trénink postřehu a procvičení mozku: Najdi 3 šestky do 8 vteřin! Chytří to dají!

Pokud máte bystrý postřeh a rychle vám to pálí, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný kvíz, se kterým dokonale potrénujete své kognitivní funkce. Najdete na obrázku 3 šestky?

projít na článek

Rébus pro zábavný trénink mozku: Najdi auto, které nemá dvojici. Nejlepší to zvládnou za 8 vteřin

Hlavolamy a hádanky jsou skvělým způsobem, jak si ověřit svůj postřeh a zároveň učinit mnohé pro svůj mozek. Jen tak můžete předcházet vzniku degenerativních onemocnění a udržet mozek v kondici po dlouhá léta. Najdete auto, které nemá dvojici?

projít na článek

Kvíz na cvičení postřehu: Najdi na stoletém strašidelném obrázku 6 tváří! Do 10 vteřin to zvládne génius

Pokud máte bystrý postřeh a všímat si nejmenších detailů vám nečiní žádné potíže, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný test postřehu. Najdete na strašidelném obrázku 6 skrytých tváří?

projít na článek

Kvíz na cvičení postřehu: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky karet. Lidé se zdravým mozkem to dají do 10 sekund

Jak jste na tom s bystrým úsudkem a logickým uvažováním? Zvládli byste kvíz na cvičení postřehu? Pokud myslíte, že ano, rovnou si zkuste ten náš. Najdete na obrázcích karet 3 rozdíly?

projít na článek