Zabijačka s Bankou Bioveta

10.-11. března 2023 se sešla ve výborné náladě na Váňově statku v Dubovicích u Pelhřimova početná skupina veterinářů, kteří využili své zlaťáky z věrnostního programu Banka Bioveta k tomu, aby spolu s námi prožili tradiční zabijačku. A stálo to za to – většina hostů dorazila již dopoledne, aby nepropásli ani kousek programu. Mohli tak nejen obdivovat fortel pánů řezníků, ale několika dobrovolníkům se dostalo i příležitosti „ušpinit si ruce“ a zkusit se s mistry řemesla porovnat při plnění jitrnic a jelítek.

projít na článek

Zabijačka v tradičním prostředí ‚,slováckého gruntu‘‘ se vydařila

Malebné prostředí areálu Bukovanského mlýna u Kyjova přivítalo za slunečného, byť větrného počasí, účastníky pravé slovácké zabijačky, kterou společnost Bioveta, a.s. připravila jako další z akcí v rámci věrnostního programu Banka Bioveta.

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Salsiccia končí, zabijačka začíná!

Vážení zákazníci, léto uteklo jako voda a my se tak, jako již pravidelně, na zimu loučíme s naší salsicciou (k dispozici do 8.10. a hlavně do vyprodání zásob). Nezoufejte, protož pro opravdové fajnšmekry začíná neméně oblíbené období. Grilování totiž s

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek

Bioveta byla partnerem akce Pributkove

Bioveta patří na Ukrajině k velmi uznávaným společnostem. Nejen kvůli kvalitním přípravkům, ale také díky odbornosti jejich zaměstnanců. Není tak divu, že když se uskutečnila největší veterinární akce tohoto roku, Bioveta se jí zúčastnila jako partner, vy

projít na článek