ZABIJAČKOVÝ VÍKEND (19.-21.1.)

Milujete zabijačku? My taky! Proto jsme pro vás připravili víkend plný zabijačkových specialit! Prdelačka, jitrnice, ovar, bůček to vše a ještě víc vás čeká u nás o víkendu od 19. do 21. ledna! Pro rezervaci místa volejte na +420 576 514 028. Budeme se na vás těšit ve Vašem Beef & Beer. Předkrm Uzený vepřový jazyk, vejmrda, pečivo (1, 3, 7) 185 Kč Polévka Prdelačka s kroupami (1, 3, 7) 85 Kč Hlavní chody Jitrnice s kroupotem a hříbky, majoránková omáčka (1, 3) 245 KčPomalu pečený bůček na černém pivě, bramborová kaše, smažená cibule (1, 3, 7) 265 Kč Dezert Švestkové taštičky s vanilkovým krémem 165 Kč Moravský tác (pro 2 osoby) Vepřové koleno (100 g), jitrnice (100 g), bůček (100 g), ovar (100 g), zelí, knedlík/jitrnice 445 Kč RezervOVAT STŮL The post ZABIJAČKOVÝ VÍKEND (19.-21.1.) first appeared on Beef Beer.

projít na článek

Zabijačkové speciality U Sedlerů

Do konce února si u nás můžete pochutnat na zabijačkových specialitách jako je škvarková pomazánka, domácí huspenina, zabijačkový guláš, opečená jitrnice a jelítko a masopustní vdolky The post Zabijačkové speciality U Sedlerů appeared first on Plzeňská re

projít na článek

BRAMBORÁKOVÝ VÍKEND 10. - 11. září 2016

Již tento víkend si můžete u nás vychutnat Vámi oblíbené bramboráky!

projít na článek

ZABIJAČKOVÉ HODY 17. - 18. října 2015

ZABIJAČKOVÉ HODY 17. - 18. října 2015 Horké škvarky * Zabijačkový guláš * Pečené jelítko nebo jitrnička * Prdelanka * a jiné zabijačkové speciality domácí výroby, připravené našimi kuchaři si můžete vychutnat u nás v hostinci a zapít řízným ŠTAJGREM či B

projít na článek

Prodloužený lyžařský víkend s Pavlem a Mílou

Prostě prodloužený víkend s kamarády. Místo konání naše Lesovna. Výlety: Suchák, České Petrovice a Paprsek. Více zde.

projít na článek

Víkend otevřených ateliérů 2020

26. 27.9.2020 vstup zdarma otevřeno 10:00-12:0012:30-18:00 komentovaná prohlídka kvýstavě 26.9.2020 ve 14:00 komentovaná prohlídka kvýstavě 26.9.2020 ve 16:00 (počet osob na jednu komentovanou prohlídku je 15 posluchačů) The post Víkend otevřených atel

projít na článek