Začínáme

Vážení hosté a návštěvníci Kuksu, naše HOSPODA NA SÝPCE zahajuje provoz v sobotu 1.4.   V měsíci dubnu bude kromě pondělí otevřeno každý den od 10:00 do 17:00, v případě hezkého počasí v pátek a sobotu do 18:00. O velikonočním pondělí bude samozřejmě otevřeno pro ty, kteří chtějí uniknout z dosahu pomlázky a užít si svátek v klidu.  Společně si všichni přejme hezké počasí, abyste mohli využít naší letní terasy.  Dva týdny po velikonocích se budou konat na Hospitalu  „Jarní zahradní slavnosti“, takže milovníci zahrádkaření si tady určitě přijdou taky na své a my je rádi přivítáme. Přehled všech kulturních akcí v barokním areálu na https://hospital-kuks.cz/cs. Otevírací doba naší provozovny je rovněž uvedena v odkazu Kontakt. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

Rosické eNoviny: Advent se blíží

Přijměte pozvání na skvělé předvánoční akce v Rosicích. Začínáme už 2. prosince. 

projít na článek

Rosické eNoviny: Už tento víkend

Blíží se to, blíží! Začínáme v pátek. Chcete vědět víc? Tak se mrkněte sem.

projít na článek

Rosické eNoviny: Opravy na Palackého náměstí

Od pondělí 13. března začínáme s opravou náměstí. Více čtěte tady.

projít na článek

Valná hromada v Rybništi - 8.12.2023

Letos naposledy se sejdeme v rámci zasedání SPRŠ na sále kulturního domu v Rybništi, začínáme v 8:30, program zde : DSOT_pozvanka_2023-12-08.pdf (58138)

projít na článek

Rodinný dům MAŘATICE

Jak ten čas letí. Toto je náš první dům na klíč, který jsme před 18 lety postavili a předali investorům. Po 18 letech nás znovu investor oslovil s prosbou, abychom mu naprojektovali a zhotovili nad garáži relaxační centrum. Projekty a povolení už m

projít na článek